Elifssu ask_558 Az az sürekli biseyler yediyorum.Zaten ben vermesem kendi alıp yiyo sunu yeme bunu yeme demiyorum cünkü inatlasıyo herseyin tadına baktırıyorum ama hergün Yumurta Süt garanti yediriyorum yani
pamugum21 Elifssu süt için faydası yok deniliyor. Hatta sıvı olduğu için midesini de ekstra şişiriyor
mematiii Esra44A başka çocuklarla kıyaslauıp boşuna kendinizi üzmüş olucaksınız her çocuğun gelişimi bir değildir unutmayın
Elifssu pamugum21 Doktor yarım lt gecmesin dedi fazlası kansızlık yapıomus herseyi normal simdilik Doktor sütü kes verme demedi 🌸
Deletedmom_98 Esra44A Kilosu normal de boy olarak biraz kısa sayılabilir. Genellikle alakalıdır muhtemelen.
Deletedmom_98 Esra44A Bence kilosu normal de boyu biraz kısa gibi. Ama bu tip şeyler genetikle de alakalı. Benimki en son 17 küsür idi kilosu. Boyu 94-95 cm idi.
pamugum21 Elifssu tabiki sizin tercihiniz. inek sütü kendi yavrusu için üretiyor. Yoğurt,kefir olarak tüketmek daha faydali bir çok çocuk doktorunun da paylaşımı bu yönde araştırmalar sonucu.
Sinem1205 Sarecem benim kizim da yeni 1 yaşına girdi 10.350kg 76cm biraz boyu kısa mı acaba diye sordum gerci doktorumuz iyi dedi ama annelik işte 😊
pinkooo_02 Esra44A benim oğlumda 24 aylık 10 kilo 85 boy doktor düşük dedi kan değerleri hepsi normal çok şükür gelişimi iyi değil diye çölyak testi istedi inşallah temiz çıkar 🤲 sizinde kilosu gayet iyi ama boyu kısa genetik olabilir
pinkooo_02 cennetkokulununannesi evet sizin bebeğinizde benim bebeğim gibi zayıf sağlıklı olsunlar da önemli olan bu peki doktor birşey demedimi yani vitamin ilacı felan vermedimi size
cennetkokulununannesi pinkooo_02 yok demedi tekrar kontrole gittiğimizde soylicem birazda genetik dedi geçti yani babamız uzun zayıf bende orta boy normal kilolardayim eşimde bende iri yarı değiliz birazda ondan sanırım😁
livanurvealpinannesi61 BARTUMOM 2.5 yaş 30 aylık oluyor değil mi 4 ayda 8 cm uzamış 2 kilo mu almış acaba
livanurvealpinannesi61 endoplazmikretikulumiste 99 cm ölçtü hemşire 15500 gr tarttı kıyafetle. 21 kasımda 34 aylık olacak
delirmeceler Esra44A boy için bişi diyemicem genetik faktörlerde var çünkü 25 aylık ikizlerim oğlum 16,450 boy 96 cm kızım 12.375 boy 90 cm bizde herkes uzun ben 175 eşim 192 dayı 188 amcalar 187-188-190