NmalkoC livanurvealpinannesi61 ya öyleymiş ama benımkının bacakları görünce incecik zayıf geliyor gözüme
Elifssu Esra44A 32 aylık kızım 16.5 kilo 98 cm bu aralar biraz iştahsızlık yaşıyoruz aslında bebeğinizin yediği seyler kilo aldırır ama cokmu hareketli
Sarecem Esra44A Kilosu iyi ama boyu kısa geldi bana kızım 20 aylık olacak 18 aylıkken 87 cm 10.800 kg gelmişti balık yağı kullanabilirsiniz bence doktorunuza danışıp.
Osman-22 Sarecem balık yağını nasıl kullanabilirim bebeğim kusuyor ondan sonra 😔 17 aylık oğlum benimde 12 kilo 84 cm boyu
stella Esra44A 29 aylık boyu 101 cm kilosu 16.5 yemesi kötü ama ısrarla oyunla yedirmeye çalışıyoruz meyve sever. Genetik de önemli bizim baba hala falan hep uzun iri
Ezgiarda Esra44A 31 aylik 14 kilo 92.5 cm boyu. kilosu normal geldi bqna ama boy olarak biraz kisa sanki. bazen bir anda uzuyirlar ama cocuk doktoruna gidin persentile kan degerlerine bir baksin bazen bir kac vitamin degeri bile etkiliyor çünkü
Elifssu ask_558 Az az sürekli biseyler yediyorum.Zaten ben vermesem kendi alıp yiyo sunu yeme bunu yeme demiyorum cünkü inatlasıyo herseyin tadına baktırıyorum ama hergün Yumurta Süt garanti yediriyorum yani
pamugum21 Elifssu süt için faydası yok deniliyor. Hatta sıvı olduğu için midesini de ekstra şişiriyor
mematiii Esra44A başka çocuklarla kıyaslauıp boşuna kendinizi üzmüş olucaksınız her çocuğun gelişimi bir değildir unutmayın
Elifssu pamugum21 Doktor yarım lt gecmesin dedi fazlası kansızlık yapıomus herseyi normal simdilik Doktor sütü kes verme demedi 🌸
Deletedmom_98 Esra44A Kilosu normal de boy olarak biraz kısa sayılabilir. Genellikle alakalıdır muhtemelen.
Deletedmom_98 Esra44A Bence kilosu normal de boyu biraz kısa gibi. Ama bu tip şeyler genetikle de alakalı. Benimki en son 17 küsür idi kilosu. Boyu 94-95 cm idi.
pamugum21 Elifssu tabiki sizin tercihiniz. inek sütü kendi yavrusu için üretiyor. Yoğurt,kefir olarak tüketmek daha faydali bir çok çocuk doktorunun da paylaşımı bu yönde araştırmalar sonucu.
Sinem1205 Sarecem benim kizim da yeni 1 yaşına girdi 10.350kg 76cm biraz boyu kısa mı acaba diye sordum gerci doktorumuz iyi dedi ama annelik işte 😊