fik Goksu_argum AAA salak ya ben uyarıyordum doktorları bak uyuz teşhisi konuldu dikkat edin diğer bebeklere bulaşmasın gibisinden eldivensiz bile dokunuyordu kadın sonra dezenfekte ediyordu bazıları eldiven takıyordu flan
fik Goksu_argum kesinlikle katılıyorum bu hastane ortamı uyuz yuvası şuanda herkes dikkat etmeli bebeği koyduğu yere flan alt açma örtüsü kullanıp atsınlar direk
Goksu_argum fik aynenn öyle bide devlet faln olunca bez faln degistirmkte yok herkesi orda muayene ediyorlar biz muslin örtüsünü serip öyle uzandirdik
fik Goksu_argum bende öyle yapıyordum ama artık alt açma örtüsü kullanamaya başlayacağım daha güvenli kullan at yapacağım
Goksu_argum fik aynen o daha mantıklı siz neden uyaniksiniz bu arada bebek yüzünden mi yoksa kaşinti yuzundenmi
Goksu_argum fik hımm bende şuan kaşıntı yok o yüzden rahatım ama bebiş rahat uyuyo ama baklim siz kundak yapiyormusunuz
fik Goksu_argum kuzu biz ailecek nezle olduk öksürük flan bebeğin burnu da tıkandı küçük küçük öksürdü flan doktor yüz üstü yatır rahat nefes alsın dedi o 10 gündür kundak yapmıyprum artık 2 aylık olduk
Goksu_argum fik hımm ben kundak yapmazsam yüzünü tirmaliyo mecbur bn yapıyorum yoksa yüzünü kaşimaktan 5 dakika bir uyanıp duruyo
fik Seninkini de göbeği tam içine girmedi mi kaynana geçen ödümü koparıyor yok içine girmesi lazımdı girmedi doktora sor nesi var flan 🤦🏻♀️
fik Goksu_argum törpülüyorum her hafta ben tırmalamıyor 😂 yoksa param parça yapardı yüz üstü yatıncada zaten irkilme flan olmuyor elleri de kapalı oluyor hep
Goksu_argum fik yüzüstü nasıl yatiriyosunuz ya bn hiç yapmadım tehlikelidir diye bilmiyordum bende kesiyorum tırnaklarını ama ona rağmen suratını tirmiklayio kıpkırmızı ediyo bide beazy tenli direk belli oluyo