Goksu_argum fik yüzüstü nasıl yatiriyosunuz ya bn hiç yapmadım tehlikelidir diye bilmiyordum bende kesiyorum tırnaklarını ama ona rağmen suratını tirmiklayio kıpkırmızı ediyo bide beazy tenli direk belli oluyo
fik Goksu_argum yani ilk bende korktum ama takipe etiim ilk günler yüzünü çevirebiliyor rahat uyüx üstü olunca hemen ağlıyor ki olmuyor
Goksu_argum fik maşallah sübhanallah ya bnde denicem bakalım nasıl olucak poposuna vura vura mi uyuyo yoksa başka biseymi yapıyorsunuz
fik Goksu_argum kuzu benimki sallanmaya alıştı malesef 4 aylık olunca uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum o yüzden memede uyuyor psrkyatağa koyuyorum totosuna vurarak ve parkyatağı sallayarak uyutuyorum kafasına yön veriyorum kaldırmasın dşye tutuyorum kafasını ilk 🤣
Goksu_argum fik hımm maşallah ne güzel ya gündüz çok uykusu olduğu vakit bı denim yoksa ağlar durmaz asla
Dnzdrn1822 Goksu_argum fik merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim kızımda uyuz malesef 5ay oldu geçmek bilmiyor. Siz atlattiniz mi?
Goksu_argum Dnzdrn1822 Drumuz bebeğe özel degisik bı karisim vermişti onunla atlattık kızımın uyuzunu
Dnzdrn1822 Goksu_argum reçete varmi elinizde. Biz her yolu denedik. Hayvan ilacı dahi kullandık. Olmadı ertesi gün tekrar cikiyor
Goksu_argum Dnzdrn1822 yok malasef olsaydı siz yazmdam hem atardım keşke cekseydim ya ama o an hiç aklıma dahi gelmedi