Sinem61 agustosta ben 21-22 derecede tutuyorum benim kızım sıcağı hiç sevmiyor çünkü . Büyüklerin lafına bakarak ilk başlarda acemilikten çocuğu kat kat giydirip bı de battaniyeye satıyordum çocuk ağlamaktan helak oluyordu sebebini anlamıyorduk huysuz bebek diyordu herkes . Ne zamanki farkettim sıcağı sevmediğini çocuk huzurla uyumaya başladı güleç yüzlü bir çocuk oldu huysuz falan değilmiş . Her bebek aynı mıdır bilemem ama benim kızım Max 22 derecede yatar üzerini de örtmem sadece 1 tog uyku tulumu giyiyor kışın . Yazın zaten zibinla yatıyor
bernaesin Cekiyorum_Gulumse ayni bizde valla kombi 22 dereeceye ayarli sıcaklık 22 dereceye düşünce yanmaya basliyor 22-23 derece evin sıcaklığı bencede gayet uygun çok sıcak bunaltir çocuğu uyuyamaz bile ki böyle yüksek sıcaklığa alistirilirsa dışarıya çıkınca çok cabuk hastalanacagini düşünüyorum
Cekiyorum_Gulumse bernaesin canim inan benim kızım 6 yaşında doğduğundan beri öyle alıştı diye 22 derecede üzerine incecik yorgan örtüyorm pijamaları incecik onda bile sucuk gibi terliyor her gece her gece üzerini değişiyorum
Hilalilyayigit agustosta eğer klimanız varsa nem alma modunda çalıştırmalısınız. Buhar makinesini sadece kışın 40 ın altına düşerse çalıştırmanızı öneririm. Bebeğinizin uyurken göğsü ve ya sırtı soğuksa üşümüş demektir. Ona göre giydirebilirsniz sıcaklık uyku kalitelerini çok etkiliyor çünkü. Biz antalyadayız yazın klima nem alma modunda oluyor hep kışın da nem yüksek olduğu için ek bir nemlendirici kullanmıyorum ben. Elleri ve yüzleri genelde soğuk oluyor ama vücudu sıcaksa sorun yok demektir
Gzm-kzy agustosta nem oranınız yuksek biraz cami açıp odayı havalandırırsanız nem düşer. Idal sıcaklık 22 24 civadidir.beebegin sırtı ve göğsü sıcaksa üşümüyordur endişelenmeyin 🥰
gulten01 Arel250 Merhabalar çocuğunuz kaç aylık acaba. Benim 34 günlük bebeğim var iki gündür burun tıkanıklığı geniz akıntısı oluştu bugün doktora götürdüm bulunduğu ortamı nem buhar makinası alın diye önerdi de
Roza49 agustosta odayı sık sık havalandırırsanız nem sorunu çözülür he fakat nemli bir bölgede yaşıyorsanız ne yaparsanız yapın düşmüyor nem tekirdağın nemli havasında yaşayan biri olarak bunu tecrübe edindim bazen camı açınca nem oranı yükseliyor hatta
ShuraMeyra Omgg yorumlara bak😂😂 22,23,24 derecelerr ve uykuu soktayım🙈 biz 19 derecede uyuyoruz cocuklarımın odaları 20 derecenin üstüne cıktımı hemen öksürmeye baslıyolar. Neden o kadar cok sıcaga alıstırdınız cocukları.. o zaman sürekli hasta olurlar iste
Cansu48 ShuraMeyra kesinlikle katılıyorum bizde aynı şekilde doğduğundan beri sıcağa hic alistirmadik 20-22 derece arasi olur ve hic bu yüzden hasta olduğunu görmedim çocuğumun. Zaten doktorlar bas bas bağırıyor soguk hasta etmez sıcak hasta eder diye kesinlikle bu dogru. 26 27 derecelerden bahsediyorlar şok içindeyim 😂
Sinem1205 Kokina07 oda nemlendiricisi odanın nemini daha da yukseltir nem derecesinin dusmesini istiyorsanız nem alıcı koymaniz lazim odaya 😊
Cansu48 Cinar_bebek05 bence siz de sıcağa alistirilmissiniz çocukluğunuzdan beri😂 cunku 27 derece ev icin cookk sicak bebek rahat yatamaz ki doktorlarda onermiyor zaten. Mesela bizim ev şuan 24 bucuk derece ama bana o kadar sıcak geliyor ki bebegim de üstünü örtmek istemiyor muhtemelen ona da sıcak geliyor. Pijama ve kısa kolluyla yatiriyorum. 23-24 derece ideal bence
ShuraMeyra Cansu48 valla bende şoklar icerisindeyim 😂😂 hadi gündüz anlarım. Ama uyudugu yer assla ama asla sıcak olmamalı.. kızım 7 yasında okula basladıgında baska cocuklardan getirise hastalık getirdi. Bu zamana kadar antibiotic assla kullanmadık kullancak konuma gelmedi cünkü. Kız biz türkler cocukları pisiriyoz millet bebek arabasını dısarı koyup cocugu orda yatırıyo😂 biz daha oda ısısına takılıyoruz 😂😂