agustosta Merhaba arkadaslar oda nemi 45 olması gerektiği söyleniyor. Odanın nemi 67ere kadar çıkıyor. Soğuk buhar makinesi almıştık oysaki bu bilgi güncellendi mi? Makineye ihtiyaç yok mu artık onun yerine nem alıcı cihaz mı alınması gerekiyor? Bir de sıcaklık 23lerde bebek için uygun deniyor ama benim bacaklarım sızlıyor ısıtıcı yakıyoruz. Bi yanlışlık mı var acaba
Kokina07 agustosta ya bence var ya, oda 25 derece bebişim kolları yüzü buz gibi bende üşüyorum. Oda nemi de68/73 oda nemlendirici sçtığım halde asla düşmüyor. Bende anlamadım
Erkekannsi agustosta ısıtma sistemi olarak klima kullanıyoruz dogal gaznypk oturduğum bölgede sonada kullanmak istemiyorum ama klma kullandıgım zaman cocuklarda bzde burun tıkanıklıgı oluyor nemi nasıl olcüyorsunuz ne yapmak gerek bilgilendirrseniz sevinirim
Cinar_bebek05 agustosta oda ısısı ben 25 te üşüyorum o yüzden bebeğimin de usuyecegini düşünüyorm o yüzden ısıtıcı yakıyorum 27 derecede oluyor
agustosta Kokina07 bi dr instada 45e sabitleyin nemi nem fazla olursa burun tıkanır dedi denedim bunu gerçekten doğru nem ne kadar çoksa burun da tıkanıyor. Nemlendirici daha fazla nemlendiriyor galiba boşa aldık onu. Nem alıcılardan alıcam ben de bebeğimin burnu tıkanırsa ememez zaten gazlı daha da zor olur. Sıcaklık mevzunu hiç anlamadım zaten yazılanlar gibi giydirsem çocuk donar
emreozdemir Kokina07 bunu ben de anlamıyorum oda 25-26 derece nem %60-70 lerde ama ancak idealdir diyebiliyorum
Sinem1205 Kokina07 oda nemlendiricisi odanın nemini daha da yukseltir nem derecesinin dusmesini istiyorsanız nem alıcı koymaniz lazim odaya 😊
Arel250 agustosta nem alıcı öneriniz varsa açığım çocuğumun geçmek bilmeyen hırıltısı burun tıkanıklığı vat
_tuuggcce_ 60ı geçmemesi lazım nemin. Oda ısısı 23-24 derece olmalı. Olmalı olmasına ama ben 23-24te üşüyorum şahsen. Bebeğiminde üşüdüğünü düşünüyorum ya nedense. Ama araştırıyorum, 3 doktora sordum hepsi aynı şeyi söylüyor…
Arel250 _tuuggcce_ nem oranını düşürmek için herhangi bir cihaz var mı ne yapmak lazım 1 buçuk aylık bebeğim hasta değil ama hep hırıltısı var
Cekiyorum_Gulumse _tuuggcce_ ben kışında dogalgazi evin içini 22°yapıyorum yelegini giydiriyorum üzerine kizim daha rahat alisti bu ısıya. 6 senedir böyleyiz. Hastalıklar daha rahat atlatiliyor. Gece daha rahat uyuyoruz. Oğlumda bu şekilde alistiricam şuan ev 23 ° mesela gayet güzel ben yarım kol oturuyorum cocuklarim uzun kol
Arelmom33 Arel250 ya bnde beklim burda bebegimin burnu dolu degil ama dogumdan beri buru hiriltisi var 8 aylık bnede acaba hava nemlediricimj alsam dedjm bilemedim sagliklimj acaba
agustosta Arel250 cihazlara baktım ben baya pahalılar. Ama böyle kutu gibi birşey var içine filtre gibi koyuyorsunuz fazla nemi alıyor aldıkça içindeki filtre ıslanıyor uygundu fiyatı ben de ondan alıp bir deneyeceğim. Denenebilir en azından nefes problemi yoksa buhar makinemi satıp o cihazlardan alabilirim ben de
gulten01 Arel250 Merhabalar çocuğunuz kaç aylık acaba. Benim 34 günlük bebeğim var iki gündür burun tıkanıklığı geniz akıntısı oluştu bugün doktora götürdüm bulunduğu ortamı nem buhar makinası alın diye önerdi de
agustosta Arel250 araştırıyorum ama tuz lambası da alıyormuş bi deneyeceğim memenun kalırsam size söylerim. Hem gece lambası yerine hem de faydası çok
gocebebirbayan Erkekannsi e bebekten nem ölçeri de olan termometre almıştım 2.5 senedir kullanıyorum canım. Deprem de düştü, parçalara ayrıldı birleştirdim hala çalışıyor taş gibi maşallah 😁
agustosta Cinar_bebek05 ben de yakıyorum birden çok sıcak oluyor terleyecek diye kapatıyorum soğuyor üşüyüp hasta olacak diye korkuyorum. Tam anlamıyla çözemedim petekler yansaydı belki daha rahat olurdu
Cekiyorum_Gulumse Cinar_bebek05 canim 27 çok sıcak değil mi. Bize oglum yeni doğanken bebeğin bulunduğu odayı 24-25 yap 27 28 de bebek bayılır sıcaktan dedi gece gündüz soğuk klima ile uyuduk sogutcaz diye 🤭🤭
Cekiyorum_Gulumse agustosta kızımda nem cihazi almistik bizde klimaya isincaz havayı kurutur diye. Birde oda nemi de ölçen termometre. Tabii o zamana kadar evimizn ne kadar nemli vs tam bilmiyorduk. Evimiz özellikle kışın o kadar nemli oluyor ki. Klima bile 50 lere dusuremedi. Hiç kullanmadık o cihazi. Bi kaç yıl durdu kutusunda sonra sattım 2.el. ne yaparsak yapalım o nem düşmüyor. Hatta geçen sene koca makina aldık 6000 e . Nem azaltma cihazi yok anam oda düşürmedi. Onuda iade ettik 2 gün içinde. Hem elektrik cekcek hemde borcunu ödeyecektirk😣🙄🙄 evimiz korumasız kuzey cepheli. Güneş görmesi lazım camlardan nemin azalması için. Oyle bi durum yok yani 45lere sabitlenmiyor bu nem zıkkımı. Şimdi oglum 2.5 aylık şimdiden burunları tıkalı dediğiniz gibi 😟😣😣
Sarebebek_ Cekiyorum_Gulumse merhaba bizimde odamız 19 derece oluyor doğalgaz yakmaya başlamadık henüz. gece uyku tulumu giydiriyorum zaten. Gündüz ısıtıcı açıyorum 23 falan oluyor en fazla oda ısısı. Üşüdüğünü düşünüyorum bende ama doktorlarda bu ısıda rahat uyuyacaklarını söylüyolar
bernaesin Cekiyorum_Gulumse ayni bizde valla kombi 22 dereeceye ayarli sıcaklık 22 dereceye düşünce yanmaya basliyor 22-23 derece evin sıcaklığı bencede gayet uygun çok sıcak bunaltir çocuğu uyuyamaz bile ki böyle yüksek sıcaklığa alistirilirsa dışarıya çıkınca çok cabuk hastalanacagini düşünüyorum
Cinar_bebek05 Cekiyorum_Gulumse valla normal olan o. ben üşüyorum diye ısıtıyorum oda üşümesin diye 😂