delirmeceler agustosta nem derecesi maks 60 olması lazım gün içinde gündüz en geç 10 kadar akşamda yatmadan önce odasını havalandırın oda sıcaklığıda 22 -23 derece yeterli ben bu derecelerde evde şort tişort geziyorum
Deletedmon_69 agustosta valla hiç bakmıyorum 😂 nemli bir yerde yaşıyorsanız sorun değil ama nemi olmayan yerde zor oluyor. Üşüyorsa giydiriyorum terliyorsa Çıkarıyorum terletmeyen yorgan yastık uyku tulumu alternatifleri işte o kadar 😂
zehranevaayan Uyurken oda 23 derece. Önceden üşürdüm ama alıştım. Tüm doktorlar böyle söylüyor. Bebeğin elinin ayağının soğuk olması sizi yanıltmasın. Göğsü ensesi sıcaksa üşümüyordur. Bebekler sıcakta bunalır. Dikkat edin serin odada daha uzun uyuyacaktır.
NmalkoC agustosta oda nemlendiricisi adı üstünde daha çok arttırır nemi sürekli camları bolbol açıp havalandırın anca ısıtıcı yada klima falan açtığınızda odaların nemi düşer o zaman ihtiyacınız olur nemlendirici ye
ArdenTahasMom agustosta oda sıcaklığının 25 26 dercede nemin de en az %40 en fazla %60 olması gerektiğini biliyorum.
ArdenTahasMom ArdenTahasMom biz manisa da yaşıyoruz malup sıcak ve klimasız olmuyor 25 derece de klimalı hastane odasına geldi oğlum 10 dklık bir bebişken hemşireler ve doktorlar 25 26 derecede durması gerektiğini söylediler o zaman 😊
Sinem61 agustosta ben 21-22 derecede tutuyorum benim kızım sıcağı hiç sevmiyor çünkü . Büyüklerin lafına bakarak ilk başlarda acemilikten çocuğu kat kat giydirip bı de battaniyeye satıyordum çocuk ağlamaktan helak oluyordu sebebini anlamıyorduk huysuz bebek diyordu herkes . Ne zamanki farkettim sıcağı sevmediğini çocuk huzurla uyumaya başladı güleç yüzlü bir çocuk oldu huysuz falan değilmiş . Her bebek aynı mıdır bilemem ama benim kızım Max 22 derecede yatar üzerini de örtmem sadece 1 tog uyku tulumu giyiyor kışın . Yazın zaten zibinla yatıyor
bernaesin Cekiyorum_Gulumse ayni bizde valla kombi 22 dereeceye ayarli sıcaklık 22 dereceye düşünce yanmaya basliyor 22-23 derece evin sıcaklığı bencede gayet uygun çok sıcak bunaltir çocuğu uyuyamaz bile ki böyle yüksek sıcaklığa alistirilirsa dışarıya çıkınca çok cabuk hastalanacagini düşünüyorum
Cekiyorum_Gulumse bernaesin canim inan benim kızım 6 yaşında doğduğundan beri öyle alıştı diye 22 derecede üzerine incecik yorgan örtüyorm pijamaları incecik onda bile sucuk gibi terliyor her gece her gece üzerini değişiyorum
Hilalilyayigit agustosta eğer klimanız varsa nem alma modunda çalıştırmalısınız. Buhar makinesini sadece kışın 40 ın altına düşerse çalıştırmanızı öneririm. Bebeğinizin uyurken göğsü ve ya sırtı soğuksa üşümüş demektir. Ona göre giydirebilirsniz sıcaklık uyku kalitelerini çok etkiliyor çünkü. Biz antalyadayız yazın klima nem alma modunda oluyor hep kışın da nem yüksek olduğu için ek bir nemlendirici kullanmıyorum ben. Elleri ve yüzleri genelde soğuk oluyor ama vücudu sıcaksa sorun yok demektir
Gzm-kzy agustosta nem oranınız yuksek biraz cami açıp odayı havalandırırsanız nem düşer. Idal sıcaklık 22 24 civadidir.beebegin sırtı ve göğsü sıcaksa üşümüyordur endişelenmeyin 🥰
gulten01 Arel250 Merhabalar çocuğunuz kaç aylık acaba. Benim 34 günlük bebeğim var iki gündür burun tıkanıklığı geniz akıntısı oluştu bugün doktora götürdüm bulunduğu ortamı nem buhar makinası alın diye önerdi de
Roza49 agustosta odayı sık sık havalandırırsanız nem sorunu çözülür he fakat nemli bir bölgede yaşıyorsanız ne yaparsanız yapın düşmüyor nem tekirdağın nemli havasında yaşayan biri olarak bunu tecrübe edindim bazen camı açınca nem oranı yükseliyor hatta
ShuraMeyra Omgg yorumlara bak😂😂 22,23,24 derecelerr ve uykuu soktayım🙈 biz 19 derecede uyuyoruz cocuklarımın odaları 20 derecenin üstüne cıktımı hemen öksürmeye baslıyolar. Neden o kadar cok sıcaga alıstırdınız cocukları.. o zaman sürekli hasta olurlar iste
Cansu48 ShuraMeyra kesinlikle katılıyorum bizde aynı şekilde doğduğundan beri sıcağa hic alistirmadik 20-22 derece arasi olur ve hic bu yüzden hasta olduğunu görmedim çocuğumun. Zaten doktorlar bas bas bağırıyor soguk hasta etmez sıcak hasta eder diye kesinlikle bu dogru. 26 27 derecelerden bahsediyorlar şok içindeyim 😂