Busraalina yok şuan 2 aylık asla zorlamıyorum en fazla 3 saat sonra besliyorum mama veriyorum ben normalde mesela 90 ml olan haftaya kadar 60.ml verdim şuan 120 ml olması gerek dedi sağlık ocağında hemşire ben 100 ml veriyorum dik tutunca gazı gelmiyorsa yan şekilde bacağıma yatırıp sırtına pat pat vuruşlar yapıyorum ovuyorum hem oyun gibi oluyor başını falan kaldirmaya çalışıyor hemde gazini cikiyor bir elimde poposuna koyuyorum omuzuma koyduğum da belki popodan gaz çıkarsa anlayayım diye doktorum oyun halısı al dedi onu aldım ucunda cingirakli oyuncaklar var onu yakalamaya çalışırken bacaklarını kaldırıyor ucunda da piyono var ayağında vururken ses çıkıyor sanırım hoşuna gitti öyle elini ayağını kaldırırken kendince kendisini sıkmadan popodan gazını da yapmaya başladı o da iyi geliyormuş reflu da önemli olan popodan gaz çıkması dedi doktorumuz gaviscon elhamdülillah gayet de iyi geldi her çocuk özeldir bir yetişkin bile gaviscon kullandığında iyi olmazken aynı şekilde çocuk da kullanırken iyi olmaya bilir Rabbim ümmeti Muhammed Mustafanin evlatlarını bağışlasın sizinde bizimde inşaAllah anlatırsınız ama bebeği beslerken onun acikmasına izin vermek lazım acikmasıni anlayınca ağlatmadan beslemek gerek 🌸