Roniya Gamzezzzz geçiyor merak etme canım. Göğüs pedi varsa tahin yağını sürünce göğüs pedini tak ki sürtünmesin. Ben iki günlük bebekken yaptım geçti. Yenidoğan bebek daha çok emer😊
Ferideninannesi Gamzezzzz her yöntemi denedim sadece garmastan krem kısa sürede fayda etti tavsiye ederim
Arascyln Gamzezzzz hıı birde sakın göğüs pedi kullanma ben yaptım o hatayı havasız kaliyo daha kötü olduuu
Oznur Gamzezzzz avent aldim evet yara iyileşmesinde en etken sey bi yere degmemesi benim birde sutum cok akiyordu ona doluyordu o zamanlar biberob alıyordu iciriyordum. Cok cektim yaradan bagira bagirs emziriyodum anca o gecirdi
Hulyaa60 Elifum karbonatı temizlemek için dedim hem emzirmeden öncede sürerse bebegim agzındaki dudagında oluşan baloncuk gibi şeyle varya agız içinde beyaz oluy hatta onlarada yardımcı oluyo bende öyle yapmıştım bide sonrasında zaten sütünü sürerse daha iyi olur yani ben öyle yapmıştım ama sütüylede silse olur ☺️
Elifum Hulyaa60 aslında ağzındaki Pamukçuk için mantıklı bizde de hala var siliyorum ama arka taraflara ulaşmadığı için tekrarlamaya devam ediyor göğüse sürüp emzirmek teşekkürler 😉
gulsum2144 Gamzezzzz canım zeytinyağı sür hemen işe yarar bebişi emdiririrkende silme tuvalet ihtiyacını rahat görür
Sarekus Ben de bir sürü şey kullandım emdikçe hiç fayda etmiyordu bbiraz zaman lazım cok değil korkma kişiden kişiye değişir bebek ucunu sekillendirene kadar olabiliyor tahinin yagı cok iyi gelmişti bana acımıda azaltıyordu tavsiye ederim ama her emzirmeden sonra karbonatlı suyla sil benimki yaralardan mikrop kapmıl ve 25 günlükken apse ameliyatı oldum gögsümden emziremedim hijyen de çok önemli çok.çilesini çektim o yüzden anlıyorum
nurbanu29 Gamzezzzz oğlum 4 ay 10 günlük ben de hala çekiyorum çok canım acıyor sol göğsümden kanlar geliyo artık arkadaşımın başına da geçmiş aynısı tahinin yağını sürmüş bende 3 4 gündür sürüyorum etkisini görüyorum kanama durdu çok şükür acısı da hafifliyor yavaş yavaş aylardır benımde denemediğim kalmadı sonunda tahinin üstüne çıkan yağını sürdüm işe yarıyor gibi denemenizi tavsiye ediyorum
Semanr E vitamini var eczanelerde doğal olduğu için emzirirken yıkama da gerekmiyor bir iki günü toparladık biz .
BalAselin_Annesi Doğum yaptığımda hastanedeki ebeler önermişti Specte mam krem, ben etkisini gördüm hatta şuan kızım 8 aylık ara ara ısırdığından yara oldu gögsüm şimdi de kıllanıyorum üzerine de gmgüs kalkanını takıyorum daha çabuk iyi oluyor şükür