Semanr E vitamini var eczanelerde doğal olduğu için emzirirken yıkama da gerekmiyor bir iki günü toparladık biz .
Elifum Hulyaa60 aslında ağzındaki Pamukçuk için mantıklı bizde de hala var siliyorum ama arka taraflara ulaşmadığı için tekrarlamaya devam ediyor göğüse sürüp emzirmek teşekkürler 😉
BalAselin_Annesi Doğum yaptığımda hastanedeki ebeler önermişti Specte mam krem, ben etkisini gördüm hatta şuan kızım 8 aylık ara ara ısırdığından yara oldu gögsüm şimdi de kıllanıyorum üzerine de gmgüs kalkanını takıyorum daha çabuk iyi oluyor şükür
Mhrnsa Gamzezzzz anne sütü sür emzirmeden önce ve sonra benimkide çok acıyordu hatta bı tanesi koptu kopacakti kanıyordu surekli krem sürmedim anne sütü sürünce bir hafta içinde bitti şu anda hiç acımıyor. 40 günlük olduk
Sedo Gamzezzzz yok yara iyileştirme özelliği var ben gümüş kapakta kullandım 2 ay rahatlattı ama tam geçirmedi. Hava aldırmadığı için . Ama aventin hava delikleri var hava aldığı için ne kuruo ne nemli kalıo iyileştirio.
Havvadnz Gamzezzzz valla ben de zeytinyagi ayva cekirdegi kendi sütüm bikac krem kullandım hatta yorumda yazan tahinin yagini bile denedim gecmedi garmastan pomad aldik ecz. O cok iyi geldi 1 haftaya kalmadan gecti kesiblikle tavsiye ederim bosuna acı cekme cok geçmiş olsun
Lunabrilla Gamzezzzz ben doğumdan iki hafta önce günde birkaç saat takarak başladım. Tedavi edici özelliği var, dünya kadar krem aldım hiçbir işe yaramadı. Emzirmediğim her an göğsüme takıyorum onun üstüne sütyeni giyiyorum. Göğüs pedine de gerek olmuyor çünkü içine doluyor süt. Ne ağrı ne sızı olmadı. Temizliği sadece su ile yıkayarak yapıyosunuz. Fiyatları biraz yüksek ama kesinlikle değer!
Sirac71 Gamzezzzz tahının üstünde biriken yağı sürekli bebeği emzirdikçe sür benimde başta yara oldu 2 günde geçirdi tahının üstünde biriken yağ mutlaka dene çok iyi geldi bana
Ebrumtmt Lanolin kullan 1 güne geçiriyor benim öyle olmuştu sürdüm hemen geçti hala arada canım acıyınca sürüyorum bi kaç saat sonra siliyorum
Sedo Ebrumtmt Omu da kullandım asıl lanolin geçirmedi. Ben dermotologa bile göründüm onun verdiği karışım Krem bile etkili olmadı lütfen bilmeden yorum yapmayalım akıl karıştırmayalım.