Ysmn18 HappyKids istanbul ozel capa medilife hastanesi zeynep hanıma gidiyorum (zaten 1 tane çocuk doktoru var ) 66 tl ödüyorum ama sendika indirimi var normal ücreti bilmiyorum Biz bir sknti yaşamadık gayet güzel bilginlediriyor o kadar çocuk doktoruna gittik ama burdan memnun kaldik
BurcuKucuk HappyKids İstinye Üniversitesi Hastanesi Pınar Karadeniz Hanım, doğumuma da çocuk doktoru olarak kendisi girdi 4.5 aydır kendisine gidiyoruz, 170 ₺ muayene ücreti ( emin değilim bizim özel sigortamız olduğu için ne muayeneye ne tahlillere ödeme yapmıyoruz )
Sumeyyeakmannn HappyKids istanbul Ataşehir Bakkalköy avicenna hastanesi = Kevser beşbenli canım Güler yüzlü doktorumuz 🥰🥰
Betiferi34 İstanbul bahçelievler memorial hastanesi muayene ücreti 408 tl.yunus veli emir.çok memnunum
Sumeyyeakmannn HappyKids istanbul Ataşehir Bakkalköy avicenna hastanesi 110 tl = ‘ Kevser beşbenli ‘canım Güler yüzlü doktorumuz 🥰🥰
Fatmacelik HappyKids Lüleburgaz özel derman hastanesi doktor Mesut bey çok iyi bir doktor çok çok memnunum muayene sigortalı 65 TL 🤗
Zeynebsmom HappyKids İstanbul Türkiye Hastanesi Şükrü Cido 175 lira 🤦🏽♀️ Kendisinden çok memnunuz doktor için gidiyoruz zaten
Alazcns HappyKids Istanbul ümraniye çakmak Erdem hastanesi Dr Mehmet Demirdöven. Muayene ücreti 100 tl. Oğlum doğduğundan beri gidiyorum çok memnunum.
Nurtupu HappyKids Kayseri Tekden Hastanesi Ahmet Selim Hasözler. Doğumhane de kucağına aldı o andan itibaren değiştirmedik çok memnunum. 140 TL muayene ücreti.
Merveekin HappyKids İstanbul yeniyuzyil üniversitesi Gaziosmanpaşa hastanesi doktorumuz seyit ahmet gurakan. Muayene ucreti özel saglik icin 240 tl civarıydi sanirim.
12345_6789_ HappyKids 💕SAKARYA💕 Özel Adatıp Hastanesi 🏨 Opr.Dr Tuba Düzcan 💉 İlk doğumum olmasına rağmen çok güzel bir normal doğumdu doktorumdan çok memnunum gerek hastaneden gerek hemşirelerden ilgileri ve alakaları için çok şanslıydım canım doktorum hamile olmayı özlemiyor değilim 💕
ARZU83 HappyKids İstanbul İSÜ Medikal Park Gaziosmanpaşa Hastanesinde 15 aydır Gafur Doğdu’ya gidiyoruz. Muayene ücreti 170 tl. Doktorumuz çok ilgili çoçuklara yaklaşımı gayet güzel. Ben memnunum.
homedolaps HappyKids Eskişehir Şehir Hastanesi Gülhan Karakaya Molla’ya götürüyordum fakat ayrılmış. Şimdi bilemiyorum ne yapacağım🥺