Alazcns HappyKids Istanbul ümraniye çakmak Erdem hastanesi Dr Mehmet Demirdöven. Muayene ücreti 100 tl. Oğlum doğduğundan beri gidiyorum çok memnunum.
Nurtupu HappyKids Kayseri Tekden Hastanesi Ahmet Selim Hasözler. Doğumhane de kucağına aldı o andan itibaren değiştirmedik çok memnunum. 140 TL muayene ücreti.
Merveekin HappyKids İstanbul yeniyuzyil üniversitesi Gaziosmanpaşa hastanesi doktorumuz seyit ahmet gurakan. Muayene ucreti özel saglik icin 240 tl civarıydi sanirim.
12345_6789_ HappyKids 💕SAKARYA💕 Özel Adatıp Hastanesi 🏨 Opr.Dr Tuba Düzcan 💉 İlk doğumum olmasına rağmen çok güzel bir normal doğumdu doktorumdan çok memnunum gerek hastaneden gerek hemşirelerden ilgileri ve alakaları için çok şanslıydım canım doktorum hamile olmayı özlemiyor değilim 💕
ARZU83 HappyKids İstanbul İSÜ Medikal Park Gaziosmanpaşa Hastanesinde 15 aydır Gafur Doğdu’ya gidiyoruz. Muayene ücreti 170 tl. Doktorumuz çok ilgili çoçuklara yaklaşımı gayet güzel. Ben memnunum.
homedolaps HappyKids Eskişehir Şehir Hastanesi Gülhan Karakaya Molla’ya götürüyordum fakat ayrılmış. Şimdi bilemiyorum ne yapacağım🥺
Orkidemm HappyKids istanbul Florya Medicalpark - Dr Muhammet ALTITI ye gidiyoruz. Cooook memnunum cooook. Ozel saglik sigortası olduğu icin muayene ucretini bilmiyorum. Dogumumu Bahçelievler Medicalparkta yaptim hicbir cocuk doktorunu tavsiye etmem.
ozge3747 HappyKids 🎗Diyarbakır Memorial Dicle Hastanesi Ersin Gözkeser 🎗120 tl muayene ücreti 🎗Çok memnunum, çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Sorularıma net cevaplar alabiliyorum ve muayenelerde en ufak bir detayı bile atlamıyor.
pelo HappyKids İstanbul/Tuzla Okan Üniversitesi Hastanesi Serkan Atıcı 220 TL Gereksiz hiçbir şey yaptırmıyor, memnunuz 👍🏻
Deletedmom413 @HappyKids Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi Dr. Mehtap Bayrak Gizir Muayene 60 tl Ebe dogum 500 tl Normal dogum 1750 tl Sezeryan 1250 tl
ASLIHAN0709 HappyKids Antalya /Manavgat Özel Bilgi Hastanesi Barış Urhan 65 ₺ Çok ilgili bilgi sahibi doktor memnunuz