Anisa021121 Günaydın kızlar 4 Ekim sabahı 23 aylık kızım anne dedi sonunda aylardır beklediğim kelime o kadar mutlu oldum ki çok duygulandım öyle güzel söylüyor ki anne diye çok şükür ölmeden duyabildim diyorum 🥺😂
Poly-ana Anisa021121 Benim oğlumda anne diyordu ellerini uzatıyordu dedim baba demeyi öğreteyim eşim mutlu olsun babayı öğrendi şimdi anne demiyor 🫠
Hep-sevgiden Anisa021121 benim oğlumda demiyor ya bende duysam bir kere allahin izniyle bu cuma gününde Allah bütün annelerin duasını kabul etsin inşallah
kitapkurdubebeninanasi Anisa021121 gözünüz aydın😍 oğlum ilk anne dediğinde dünyanın en güzel kelimesi gibi gelirdi. 2 ay sonra 3 yaşına girecek bu günlerde ‘Anne seni çok seviyorum’ diyor bu cümle şu an benim için nasıl anlamlı nasıl kıymetli tarif edemem😍
Anisa021121 hayalperest2310 belli olmaz belki sizinki daha erken söyler inşalah çok güzel bir duygu gerçekten anne dedikten sonra anne olduğumu anladım diyebilirim 😊😅
Minikkualam hayalperest2310 Öyle düşünme benim kız 6 aylıkken başladı önce bilinçsizce diyordu şimdi sürekli özellikle ağlarken diyo 😂
Mtzzeynep Hayallerhayatolsa bende öyle anladım 23 aylık bebek neyden bu kadar mutlu olmuş acaba diye düşündüm 🤔
Anisa021121 Poly-ana benim 10 aylıktan beri baba diyordu anne demiyordu onu da dedi çok şükür yanlış yapmışsınız bence der di bir gün kay baba demeyi eşler bizi düşünmez demez anne demeyi öğreteyim çocuğuma eşim mutlu olsun diye yani benim ki demedi bilmiyorum 😂
nescafebagimlisi Bu sabahta benim 1 yaşına girecek bebeğim anne dedi uyku sersemiyle şaştım kaldım zaten babıldıyordu çok net oldu 😂🫶
Poly-ana Anisa021121 Yaa yok şimdi hakkını yiyemem 7.5 aylıkken babası öğretmişti anne demeyi 🫠 Bir kaç gün dedi sonra kendi bacağıma sıktım 😂
sonbezbukucu yaaaa çok sevindim sizin adınıza 🥰 benim kızım erken söyledi şuan sürekli bana ve herkese anne diyor 😅 dıygusu tarif edilemez 🥰
Anisa021121 sonbezbukucu teşekkür ederim ☺️ 🤍 merhaba evet ya dün parka götürdüm arkadaşıma anne dedi sarıldı zoruma gitti niye böle yaptı ki 😂
sonbezbukucu Anisa021121 bnm kızım anneme anne babasına anne halama anne sokaktaki insana anne diyor. aslında bilinçli değil diğer insanlara anne demesi. onun için üzülmeyin zamanla baba teyze amca demeyi öğrendikçe düzelecek bir durum🥰
Anisa021121 kitapkurdubebeninanasi aynen dediğinize katılıyorum anne diyince o kadar Hoşuma gidiyor ki kuş gibi hafifliyorum 😅çok güzel bir duygu gerçekten anne kelimesini duymak çok çabaladım güç oldu geç oldu ama oldu 😂
NmalkoC Anisa021121 şimdi gelir aaa benım çocuğum 6 aylıkken anne dedi diyenler 😁 benim oğlumda o kadar kelime söylüyordu peşinde anne anne diye geziyordum benim oğlumda 23 aylıkken söylemişti ozandan okadar sevinmiştim ki şimdi akşama kadar annneeee anneeeee oğlum ne var anne anne diyorum 😂
Anisa021121 NmalkoC her çocuk aynı değil desinler istedikleri kadar takmıyorum. Bu sefer sürekli anne diyir ilk zaman diye hoşuma gidiyor belki ilerde belki bende bunarim sürekli anne anne diye bağırmasına 😅