Anisa021121 kitapkurdubebeninanasi aynen dediğinize katılıyorum anne diyince o kadar Hoşuma gidiyor ki kuş gibi hafifliyorum 😅çok güzel bir duygu gerçekten anne kelimesini duymak çok çabaladım güç oldu geç oldu ama oldu 😂
sonbezbukucu Anisa021121 bnm kızım anneme anne babasına anne halama anne sokaktaki insana anne diyor. aslında bilinçli değil diğer insanlara anne demesi. onun için üzülmeyin zamanla baba teyze amca demeyi öğrendikçe düzelecek bir durum🥰
Anisa021121 NmalkoC her çocuk aynı değil desinler istedikleri kadar takmıyorum. Bu sefer sürekli anne diyir ilk zaman diye hoşuma gidiyor belki ilerde belki bende bunarim sürekli anne anne diye bağırmasına 😅
tosbiksmoms Anisa021121 6 ay 5 günlük kızım bilinçsiz anne diyor ona bile ne kadar seviniyorum. Gidip öpücüğe boğuyorum. Oğlum da 1 yaşında net anne derdi bakalım kızım ne zaman diycek. Sizin de gözünüz aydin😀
Pinar_kb Anisa021121 3 yaşindaki kızımdan 2 haftadır duyuyorum valla güzelmiş. Öncesinde anne değil tii diyordu 😂
Minikkualam hayalperest2310 Öyle düşünme benim kız 6 aylıkken başladı önce bilinçsizce diyordu şimdi sürekli özellikle ağlarken diyo 😂
Mehtap-37 Anisa021121 14 aylık oğlum nee nee diyebiliyor anne diyemiyor daha öyle peşimde dolanıyor akşama kadar 🤭
Biz3kisiyiz_ Anisa021121 benim kızım da 15 aylık 10 gündür anne diyor bazen bilerek anne anne diyor efendim diyorum gülüyor o kadar güzel o kadar tatlı ki sevincinizi anlayabiliyorum ve onlarda kelime çıkarınca mutlu oluyorlar 🥲
Minikkualam hayalperest2310 Evet dediğim gibi benim kız 6 aylıkken dedi İnşallah canım hayırlısıyla sende bi an önce duyarsın 🙏🏻