Gunes0880 Haticenurun_annesi merhaba dolap hesabım da abiye var 350 TL ye satıyorum ilgilenirseniz bakabilirsiniz kyrmnc hesabım
zeynebinannesii28 @“Haticenurun_annesi” resim ekleyemedim ama dolap hesabımda 42 beden elbise var sizin için indirim yapabilirim benimdolabiim28
Ylz00 Haticenurun_annesi merhaba elimde var 3 4 tane uyguna temiz gardp dan yazın ismim Mrcc00 ordan atayım
Tatlican Haticenurun_annesi 2.el alan herkese yuksek bence sıfir abiyelr bile 2000ne almis arkadasim suan sezon sonu uygunlar oluyor
Tunisinannesi Haticenurun_annesi merhaba bende tuğbaya ait var. Gold ve mor renk sifir gibi.ev ortaminda sadece 1 kez giyildi beli için kuşağıda mevcut. Yardimci olabilirim
Tunisinannesi Fotoğraf atmayı bilmiyorum buradan ama 900 TL ye verebilirim gerçekten çok hoş bir model
Tunisinannesi Haticenurun_annesi belindeki kuşağı . Çok temiz ev ortamında bir kez giydim kiyafet poşetinde duruyor. Üstü gold kabartmali hafiften alti tül saten astari var çok severek almıştım
Mslna112 Haticenurun_annesi Canım hiç giyilmedi. Eğer düşünürsen hazır türbanı da var çok uyguna verebilirim. Alt tarafı balık model ama kenarlarındaki detaylar basen vs kapatıyor çok hoş duruyor