ozge3747 Papatyack Gaz zaten sadece bazı vitaminleri gazı artırıyor. Eczaneden kendiniz alabilirsiniz.
Kuzeyege ozge3747 ayrıca benim bebeğim çok gazlıydı kimyonlu suyun çok faydasını gördüm yarım su bardağına 1 çayynkaşıgı kimyon atıp içiyordum. Biraz mide bulandırıcı ama faydası vardı
Hocanne Kucukkalbim biz de ocean kullanıyoruz 2 aylık bebeğim. Bir damla şeklinde veriyordum bir fısla aynı mı acaba. Bir de sağlık ocağındaki doktor bana da devit verdi 9 damla bebeğe gaz yapar mı?
Kucukkalbim Hocanne Evet aynısı 1 fıs yeter geçen doktorada sordum artık güneş alamıyor 2 fısa mı çıkarsak diye gerek yok dedi.Sağlık ocağınıki damlayı kullanmadım pekte önerilmiyor ve 9 damla çok değilmi yha 🤔
Bahar1425 Hocanne 9 damla mı bana 3 damla dedi o da gaz yapıyormuş. Artık kullanmayacağım onu kimse memnun değil. Herkes çöpe atmış
Bonsy Mervvv biogaia kullandık 38 günlük bebeğim 1 hafta ilaç gibi saatli düzenli kullandık ıkınma gaz sorunu için sonra ıkınma azalıp gaz sancısı bitince biogaia bırakıldı 1 hafta beraber kullandık
ozge3747 mrvn çok teşekkğrler ☺️🙏🏼wellcare in gaz yapıp yapmadığı iki günde belli olur mu ki 🤔sağlık ocaklarının verdiği genelde gaz yapıyormuş zaten...
mrvn ozge3747 2 gündür çok şükür rahatım canım sürekli ikiniyordu.şimdi rahat yapıyor şükür. Wellcare da zeytinyağli tadı. 1 fıs yapıyorum
Livask ozge3747 ya ben her şeye dikkat ediyorum ayağımda sürekli terlik sırtımda yelek. Gaz yapan yiyecek içecek ne varsa ağzıma sürmüyorum yine de sabaha kadar ciyak ciyak. Bu d vitamininden mi gaz oluyormuş hiç bilmiyordum onu ben 😲
ozge3747 Livask Aynen ben de böyleyim her şeye inanılmaz dikkat ediyorum neredeyse aç geziyorum sevdiğim hiçbir şeyi yemiyorum ama yine de gazlı oluyor kızım. Evet bazı D vitaminleri gazı artırıyor ama tek etken bu değildir tabi.