ozge3747 Oflu61 Bahar1425 Papatyack Evet kesinlikle sağlık ocağının verdiği Ya da bazı markalar gazı artırıyor. Benim bebeğim normalde zaten gazlı bir iki unutmuştuk vermeyi kızım daha rahat etti, ama damlayı verdikten bir süre sonra sancıdan ağlama krizine giriyor. O yüzden ben de değiştirmeye karar verdim.
ozge3747 Papatyack Gaz zaten sadece bazı vitaminleri gazı artırıyor. Eczaneden kendiniz alabilirsiniz.
Kuzeyege ozge3747 ayrıca benim bebeğim çok gazlıydı kimyonlu suyun çok faydasını gördüm yarım su bardağına 1 çayynkaşıgı kimyon atıp içiyordum. Biraz mide bulandırıcı ama faydası vardı
Hocanne Kucukkalbim biz de ocean kullanıyoruz 2 aylık bebeğim. Bir damla şeklinde veriyordum bir fısla aynı mı acaba. Bir de sağlık ocağındaki doktor bana da devit verdi 9 damla bebeğe gaz yapar mı?
Kucukkalbim Hocanne Evet aynısı 1 fıs yeter geçen doktorada sordum artık güneş alamıyor 2 fısa mı çıkarsak diye gerek yok dedi.Sağlık ocağınıki damlayı kullanmadım pekte önerilmiyor ve 9 damla çok değilmi yha 🤔
Bahar1425 Hocanne 9 damla mı bana 3 damla dedi o da gaz yapıyormuş. Artık kullanmayacağım onu kimse memnun değil. Herkes çöpe atmış
Bonsy Mervvv biogaia kullandık 38 günlük bebeğim 1 hafta ilaç gibi saatli düzenli kullandık ıkınma gaz sorunu için sonra ıkınma azalıp gaz sancısı bitince biogaia bırakıldı 1 hafta beraber kullandık
ozge3747 mrvn çok teşekkğrler ☺️🙏🏼wellcare in gaz yapıp yapmadığı iki günde belli olur mu ki 🤔sağlık ocaklarının verdiği genelde gaz yapıyormuş zaten...
mrvn ozge3747 2 gündür çok şükür rahatım canım sürekli ikiniyordu.şimdi rahat yapıyor şükür. Wellcare da zeytinyağli tadı. 1 fıs yapıyorum
Livask ozge3747 ya ben her şeye dikkat ediyorum ayağımda sürekli terlik sırtımda yelek. Gaz yapan yiyecek içecek ne varsa ağzıma sürmüyorum yine de sabaha kadar ciyak ciyak. Bu d vitamininden mi gaz oluyormuş hiç bilmiyordum onu ben 😲
ozge3747 Livask Aynen ben de böyleyim her şeye inanılmaz dikkat ediyorum neredeyse aç geziyorum sevdiğim hiçbir şeyi yemiyorum ama yine de gazlı oluyor kızım. Evet bazı D vitaminleri gazı artırıyor ama tek etken bu değildir tabi.