_The_ANA_ Puahahah Hayır kesmedim Zaten bu yanlış bir bilgi Kesilince gür çıkmaz saç 2 yaşında tıraş oldu oğlum Onda da çok kısa yaptırmadım
_The_ANA_ Puahahah Saç açıcı spreyler var Benim oğlumun su döküldü mü beline geliyordu saçları Spreyle hiç sorun yaşamadık
_The_ANA_ Esraesra08 Siz öyle kabul edebilirsiniz ama haram değil. Yenidoğanın saçının kesilmesi sünnettir sadece
sonnenchein Puahahah 7günde kestirdik sünnet diye ki iyi ki kestirmişiz bizim bebeklerimizin saçları çok komikti kesilince daha iyi oldu :)
Smbl Puahahah 6 aylıkken sıfıra vurdurdum ilkbahardı yazın rahat etsin diye kestirdim hava alsın diye benim kızım zaten saçı gür dü
Kararsizaney Puahahah oğlum 7 aylık 3 kere sıfıra vurdurdum yanlarında daha sık ve gür çıkıyormuş ondan oraların rengi mor gibiydi bende fark etmeden bir yere vurdum sandım o yüzden ilk kestik kesince oranın saç olduğunu anladık eşit çıksınlar diye uzadıkça kestirdik kış geldiği için artık kestirmeyecem şimdi daha eşit bir şekilde çıkıyor zaten
1anne2cicek Puahahah evet kız iyiki kesmemisim diyorum 😍 illaki karışıklık oluyor ama saclarna biberiye ve papatya suyu sıkıyorum onlar yoksa fisfis şişesinde suyla hallediyorum canı da yanmıyor kızım ea saçlarını çok seviyor ☺️ şöyle ki tüm saçları esit değil yeni doğduğu zaman sıfıra vursam belki hepsi eşit olabilirdi
karamuratbenim momysskaan 5 günlükken kestik birde 4 aylıkken. Şuan 7 aylık baya uzadı hem eşit hem gür hemde saçının rengi açıldı
karamuratbenim Puahahah aslında kestirip tarttırıyorsunuz kaç gram geldiyse ona karşın gümüşle hesaplayıp ihtiyaç sahibi birine veriyorsunuz biz öyle yapmıştık
Yesiliremm karamuratbenim ben de öyle yaptım bu kesmedim kesmem de diyenler neyle övünüyor anlamadım doktorlar bile söylüyor ilk dogdugundaki sacların kesilmesi faydalı diye
Mrvtlg Puahahah hiç kesmedik , şuan 3 yaşında , saçları gür ve neredeyse kalçalarına geldi , o kadar güzeller ki bakmaya doyamıyorum 🥹
Uykularharamolduu momysskaan saçını ilk kez bir yaşında kestirdik. saçları artık alnını kapatmaya başlamıştı. kestirince çok daha iyi oldu yüzü gözü açıldı.
chemistryy Puahahah bebeğim 5 aylık saçını hiç kestirmedim sıfıra vurunca saç gür çıkar lafına hiç inanmıyorum çevremdeki insanlarda hiç öyle bir şey olmadı bu biraz genetik bence ama 7.gününde saç kesmek sünnetmiş bilseydim keserdim çok geç öğrendim
GunesPera Puahahah 9Ay24Günlük hiç kesmeye kıyamadım, kıyamam. Sünnet olarak kesenlere lafım asla yok ama gürleşsin diye kesmek çok saçma! Çünkü saç genetik oluyor ne kadar kazıtırsanız kazıtın gürleşmiyor sadece saç telleri kalınlaşıyor siz gürleşti sanıyorsunuz. Ben bunu başka bebeklerde çok deneyimledim o yüzden kendi kızımda kesmedim.
Mihriban36 momysskaan ilk oglumda 7.nci gun kestim biraz saci vardi ikinci oglumun saci da yoktu kuvozde oldugu icin de yapamadim zaten saci da yoktu. Erkek bebeklerde 7nci gun kesmek sünnet .
Ecce323 Puahahah vurmadım vurmayacam kesmeyide düşünmüyorum cünkü o kesmeyinceki üstler düz ucları bukle görüntüye hastayım uzayıp öyle olmasını bekliyorum kesince öyle olmuyor
aysegul2409 Puahahah ben 20 gunlukken kesmiştim o zamanlar sabit duruyodu kolaydi kesmesi 😂 çok saçlı doğdu ve aşırı dökülüyordu yastığı, kundagi emzigine falan değiyor diye yapmistim, gür çıkması olayına inanmıyorum. Sonuçta aynı saç aynı yerden cikiyo