Beybisibeybisi momysskaan hemen kestiren de var biİm gibi bekleyen de saçları çok uzun ama kıvırcık olduğu için gözlerine gelmiyor biz biraz daha bekliuivez seneye yaza düşünüyoruz terliyor çünkü
cinkinasi momysskaan 22 aylıktı oğlum ilk kestirdiğimizde. Aslında kesme gibi bi niyetim yoktu ama çok dağınık uzamıştı eşitlensin diye sadece toparlattık
BynBird Puahahah ben kestim gür çıksın diye değil de cansız bebek saçları gitsin diye hem de doktorumuz kes vücut saçları canlandırmak için tüm vitaminleri oraya gönderir vücudunda kalsın dedi biz de kestik şu an daha kalın sağlıklı çıktı ama
kasimonbes Puahahah kestirmedim saçlı doğdu çünkü Şuan uzadı kestirmeyi düşünmüyorum kıyamıyorum da herkes saçlarına hasta ☺️
Puahahah kasimonbes kestirmezsem büyüdügünde saçı cok dolaşırmi cok ince cunku sac telleri bizde kiyamiyoruz ama onun icin acaba mi diyoruz yani cok kararsızız bu konuda🤔
1Annevekizi Puahahah bence saç yapısı genetik yani keserseniz de yine aynı şekilde çıkacak. Ör; bizim ailede gür saçlar var ve kızım da aynı şekilde gür saçla doğdu. 5 aylik saçı ensesini geçiyor şimdiden. Zaten kış geliyor bence sıfıra vurmayın kafasi üşür
Binnur_cam Mirabia mustela kullanıyorum canım genlerle alakalıdır saç uzama şampuanla alakalı olduğunu sanmıyorum benim saçımda çabuk uzar
Esraesra08 Wanderlust bebek doğduğunda anne karnındaki saç haramdır o yüzden biz vururuz ama tabi herkesin kendi inancı halk arasında sıgıra vur gür çıksın derler gür çıkacağından değil elbette
Puahahah Esraesra08 haram oldugunu bilmiyorum ama biz kestirmeden bir miktar sadaka vermistik insallah kabul olur
_The_ANA_ Esraesra08 Siz öyle kabul edebilirsiniz ama haram değil. Yenidoğanın saçının kesilmesi sünnettir sadece
Denizyurtsevennn Puahahah oğlum 20 aylık favorilerinden kestirmeyi düşünüyoruz artık ama 0’a vumak bana göre bi durum değil😃
Puahahah Denizyurtsevennn bence erkeklerinki sorun olmaz ya buyudugunde 0 a vursa bile olabilir yani ama kız büyüyünce 0 a vuramaz o yuzden kararsız kaldik ya
Esraesra08 Puahahah ben 40 mevlüdünden hemen sonra kestim ama gür çıkmasıyla alakası yok bizde haramdır anne karnındaki saçların dökülmesi lazım hatta graMı kadar sadaka veririz
Puahahah Esraesra08 biz biraz sadaka verdik allah kabul etsin hepimizinkini ama haram oldugunu bilmiyorduk ilk defa bugun duydum 8 aylik oluyoruz simdi kestirmek biraz gec oldu gibi ama gür cikarmı diye de cok aklim karismiyor degil yani
kasimonbes Puahahah valla canım kullandığın şampuana da bağlı ben mustela kullanıyorum ama ecowelle geçicem saç uzatıyormuş
_The_ANA_ Puahahah Saç açıcı spreyler var Benim oğlumun su döküldü mü beline geliyordu saçları Spreyle hiç sorun yaşamadık
Gokceninannesii Puahahah bende 4 aylıkken kestim şuan beş aylık yarım santim uzadı ama daha kalın çıktı Yeni saçları bizimde çok saçımiz vardı ama şimdiden dolaşıyordu yattığı yer düğüm oluyordu ve ince telli cansizdi iyiki de kesmisim
karamuratbenim Puahahah aslında kestirip tarttırıyorsunuz kaç gram geldiyse ona karşın gümüşle hesaplayıp ihtiyaç sahibi birine veriyorsunuz biz öyle yapmıştık