ozlemcyhn idil627_ Hipp i çoğu bebek içiyor severek inşallah hemen atlatırsınız bu süreci Allah bizlere yardım etsin :)
Asgzmm idil627_ ilk bi kaç gün yapmadı zaten bir önceki kullandığım mamadan dolayı yapamıyordu da buna geçmişti ki hipp çok ıyı geldi hem gaz hem tuvalet konusunda o yüzden tavsiye ederim ama organik combiotic olanı alın alacaksanız
leyla23 idil627_ günde bir kere mutlaka yapar, kan damlasına başladığımız için çok nadir 2 günde 1 yapar, hani 2 haftada bir anca 2günde 1. ıkınması hala var, ama gaitası sert değil. ne kadar ıkınsada kabız değil yani
idil627_ Asgzmm şuanda hip kullanıyorum ama bundan önce sma kullanıyordum iki günde fln yapıyordu ama suluyfu yine şimdi hipp kullanmaya başlayınca katilasti
yagizbatu_mommy idil627_ Benimkinin de kronik kabızlığı var ilk 5 ay sma comfort kullandım o kadar rahattı ki eczane bile bizim sayemizde 70 kutu satmış o derece kabızlık için birebir hatta şuan bi kaç gün sonra 10 aylık olcaz tekrarladı kabız problemi ben hipp combiotik geçmiştim 6. Ayında iyiydi ama comfort kadar rahat değildik şimdi eşim diyor mamayı geri sma comfort a değiştirelim diye bakın sma optipro değil, sma comfort.
yagizbatu_mommy idil627_ hayır canım yapmıyor bak biz 10 aylık olduk hipp demiştim ya kaç gündür kabız ve lağman yaptık en sonunda çok az çıkardı eczaneyi aradım yarın comfort getireceğim üstelik elimde kalan mama da var yani zeytinyağı koyarak bitireceğim mecbur en azından 2 ay daha comfort kullancam 1-1 buçuk yaşında mamayı keseceğim
idil627_ Seherndk bulunduğum yer küçük bir belde o yüzden her mamayı bulamıyorum bu mamayı deneneyi çok istiyorum ama