idil627_ Seherndk bulunduğum yer küçük bir belde o yüzden her mamayı bulamıyorum bu mamayı deneneyi çok istiyorum ama
emosvolki idil627_ Aptamil Prosyneo kullanıyoruz gazını da hemen çıkarıyor tuvaletini yaparkande kolay yapıyor iki çocuğumda da kullandım
Ddmbdm Mamaların hepsi kabız yapar net.yaninda bir probiyotik kullanmak zorundasınız ben 8 ay kullandım sonra düzene girdi
Zinnetnur Benim bebeğim çok ıkınıyor sürekli ama kabız değil tuvaletini yapınca gayet sıvı şekilde yapıyor neden ıkınıyor bir türlü anlamıyorum. Yorumlarda herkesin bebeği kabız olmuş ama bizimki kabız olamamsına rağmen ıkınıyo 😞
idil627_ Zinnetnur ilk zamanlar bizimde öyleydi doktor bağırsak gelişimi tam olmadığı için yapar demişti şimdi katilasti
Kbr79 Yaagmurr_56 maalesef hayla yapmadı 9. Gün doktora gittik bugün 10 gün normal dedi keçi dışkısı gibi yaparsa korkmalıyız dedi
yagizbatu_mommy idil627_ hayır canım yapmıyor bak biz 10 aylık olduk hipp demiştim ya kaç gündür kabız ve lağman yaptık en sonunda çok az çıkardı eczaneyi aradım yarın comfort getireceğim üstelik elimde kalan mama da var yani zeytinyağı koyarak bitireceğim mecbur en azından 2 ay daha comfort kullancam 1-1 buçuk yaşında mamayı keseceğim
Leylamoznur idil627_ benimde öyle probiyotik kullanıyorum yok gaz damlaları yok cocuk cerrahisine yönlendirdiler yok bişeyi çıkmadı ama geçmedi yani sorunumu
Bursa97 idil627_ canım kasia direk verme sakin zeytin yağı damağa yapisabiliyor mazallah bebek küçük bogazina kaçar bizim basimiza gelmisti öyle bir hata haptmistik çok korktuk ama mamalarina 1 2 Cat kasigi bencede damlatabilirsin o iyi gelebilir