izmir35alb Bilemiyorum ki ben de şu an ayni dertten muzdaribim. Tecrübeli anneler yazabilir. Doğumdan 5 ay sonra adet oldum ve düzenliydi. Bu ay 17 gün gecikti 2 kez testtaptim negatif. Pzt sağlık ocağında gebelik baktiracsgim.
Papatya-000 izmir35alb bakalım bende tekrar test yapıcam oda negatif çıkarsa kan tahlili vericem son çare
tazeanne_20 izmir35alb Papatya-000 teachermom07 Var mı adet olan arkadaşlar? Bnm test negatif çıktı ama ne gelen var nr giden hesabı
Yazarr tazeanne_20 bende sezeryan doğum yaptım her ay kafasına göre takiliyor benimkide erken oluyor hep
Papatya-000 Yazarr bende sezeryan doğum yaptım 40 dan sonra düzenli devam etti bu ay aksadı bakalım ne olacak
teachermom07 Papatya-000 oğlum 13 aylık 9 ay sonra regli oldum . Bu ay benim de 8 gün gecikti . Yarın sağlık ocağında kan vericem (zaten verecektim b12 vs vitaminlerime baktıracaktım) umarım düzensizliktir 😬
Papatya-000 teachermom07 inşallah bendede düzensizliktir 6 ay oldu daha doğum yapalı gebelik testinde ilkte çıkarmı önceki hamileliğimide o şekilde öğrenmiştim bilginiz varmı
teachermom07 Papatya-000 evet çıkar çünkü zaten gebelik yumurtalama gününüzde o tarihler oluştuğu için üzerinden birkaç hafta geçmiş oluyor . Kan verecek olmasaydım bende test alacaktım . Oğlumu bende evde kendim öğrenmiştim . Silik bi çizgi oluşmuştu . Hakkımızda hayırlısı olsun 🤷🏻♀️
Papatya-000 teachermom07 inşallah söyleğdin gibidir bende ne olur olmaz kan vericem yinede merak ediyorum çünkü varmı yokmu endişeleniyorum hayırlısı olsun yinede
tazeanne_20 Hayırlısı bakalım,bugün 5. Gün benimde. Test alıp evde yapayım diyorum. Umarım yoktur da 😏
tazeanne_20 izmir35alb teachermom07 Papatya-000 sağlık ocağına gittim,pazartesiye kdar gelmezse kan testi yapalım dediler
izmir35alb tazeanne_20 kasıklarim agriyor ve en kötüsü psikolojik olarak iç sıkıntısı yaptı fazlasıyla. Hormonlardan olduğunu düşünüyorum