Svmprl Yamaninannesiiiiii bilmiyorum inanın bişey bulamadım akşam farkettim bende ilk defa görüyorum o yüzden bilemiyorum
Burcum111 Yamaninannesiiiiii 6 ay 27 günlük. Ya sinek ısırığı ya da alerji. Bizimde cildimiz atopik hassas baya
Svmprl Burcum111 çok geçmiş olsun yaşayan herkese yarına kadar geçmezse doktora götürün son çare daha bu akşam farkettim 🤔 çok canım sıkıldı
Burcum111 Svmprl ben krem ve alerji şurubu kullanıyorum bugün başladım bakalım ne olacak Formda gezdım de baya var bzıım gıbı olanlar
Svmprl Burcum111 geçmezse yarın doktora götürücem hangi kremleri kullaniyosunuz ? Bize ne soylicekler acaba 🙄 kaşıntı falan yok öyle rahatsız etmiyor ama canım sıkıldı
Roxymila Yamaninannesiiiiii Bakın bizimde boyle olmuştu bilmiyorum ben cok benzettim o yuzden herhangi bir hastalik veya viral bisey gecirdimi diye sordum. Bize doktor asiviral krem vermisti oralara surmek icin ama siz yinede doktorunuza danisin tabiki
bunemeselaa Yamaninannesiiiiii bende aynı konuyu açmıştım dün, bebeğimde de var hatta çoğaldı sanki biraz bize böcek yada sinek ısırığı olabilir dedi krem verdi 2 gün içinde geçmezse gel yada alerji şurubunu içir dedi
bunemeselaa Roxymila benim oğlum da bronşit başlangıcı oldu 1 haftadır ilaç kullanıyorduk acaba bizimde mi ondan oldu aynı böyle oldu vücudu. Bende konu açmıştım bebeğimin fotosunu atmıştım sizdeki döküntüyle aynı
Roxymila bunemeselaa bize goturdugumuz 2 dermatologta aynı şeyi söyledi , viral enfeksiyon dan kaynakli dediler