Yamaninannesiiiiii Kızlar bebeğim 9 aylık alerjik bir bebek ama bu şekilde bişey ilk kez görüyorum bilen var mı sizce bu alerji mi ? vücudunun 3 yerinde var bu şekilde
Motherqueen_ Yamaninannesiiiiii sivrisinek ısırıgı gibi duruyor canim.alerji daha cok minik nokta nokta kirmizi benekler seklinde oluyo
Roxymila Yamaninannesiiiiii merhabalar , yakin zamanda bir viral enfeksiyon gecirdimi? Veya suan hastaysa ondan olabilir. Biz 3 hafta once bir viral enfeksiyon gecirdik ondan sonraki hafta vucudunda bunlarin aynisi cikti dermatologa goturduk virak enfeksiyondan kaynakli vucutta dokuntuler olabiliyormus bu sekilde krem verdi bize sonrasinda gecti. Hatta aynisi yuzundede cikti ilk once alerji veya bocek isirigi sandik ama viralmis.
bunemeselaa Yamaninannesiiiiii bende aynı konuyu açmıştım dün, bebeğimde de var hatta çoğaldı sanki biraz bize böcek yada sinek ısırığı olabilir dedi krem verdi 2 gün içinde geçmezse gel yada alerji şurubunu içir dedi
Yamaninannesiiiiii Motherqueen_ dimi bende öyle biliyorum zaten alerjik ama bu şekilde ilk kez gördüm panikledim doktora yazdım ama görmedi henüz
Umisko Böcek ısırığı gibi duruyor , alerjide daha minik oluyor ve daha fazla diye biliyorum , benim bebeğimde alerjik ama döküntüsü yok , her bebekte olmuyormuş
Yamaninannesiiiiii Umisko sizin ne oluyor mesela bazısı bağırsak bazısı cilt tepkili alerjilerin.Bizim yeni doğduğu zamanlar hep cilt tepkimeliydi egzama döküntü vs ama şuan kakada anlıyorum bir şey dokununca
Yamaninannesiiiiii belinay0316 canım egzama oluyor benim bebeğim zaten alerji olan bir ürün tüketince biliyorum onu ama bu daha değişik ucu var sinek ısırığı gibi ama yine de emin olamadım işte
Yamaninannesiiiiii Roxymila 2 hafta önce grip olmuştu.Öyle olabilir mi acaba ya aklıma takıldı şimdi hangi kremi verdi acaba
bunemeselaa Roxymila benim oğlum da bronşit başlangıcı oldu 1 haftadır ilaç kullanıyorduk acaba bizimde mi ondan oldu aynı böyle oldu vücudu. Bende konu açmıştım bebeğimin fotosunu atmıştım sizdeki döküntüyle aynı
Roxymila Yamaninannesiiiiii Bakın bizimde boyle olmuştu bilmiyorum ben cok benzettim o yuzden herhangi bir hastalik veya viral bisey gecirdimi diye sordum. Bize doktor asiviral krem vermisti oralara surmek icin ama siz yinede doktorunuza danisin tabiki
Umisko Yamaninannesiiiiii bizimki bağırsak tepkili , 1 ay civarı başladı yeşil kaka ile , sonra mukus ve kan eşlik etti , kan gördüğümde ben süt ürünlerini kesmiştim ama geç fark ettim kuruyemişmiş
Svmprl  Benimde ilk defa başıma geliyor 8 aylık bebeğim vücudu böyle 5 yerinde var nedir bu?
Svmprl Burcum111 çok geçmiş olsun yaşayan herkese yarına kadar geçmezse doktora götürün son çare daha bu akşam farkettim 🤔 çok canım sıkıldı
Svmprl Yamaninannesiiiiii bilmiyorum inanın bişey bulamadım akşam farkettim bende ilk defa görüyorum o yüzden bilemiyorum
Burcum111 Yamaninannesiiiiii 6 ay 27 günlük. Ya sinek ısırığı ya da alerji. Bizimde cildimiz atopik hassas baya