Eslem_Somuncu B_u_r_c_u_3761 siz ne zaman aldiniz simdi baktim 70 lira 12lisi. Trendyoldan 4lüsünü 17ye aldim simdi siparis ettim
B_u_r_c_u_3761 Eslem_Somuncu şahane cumanın başladığı ilk gün canım ama bi 12 li paket alayım diye tekrar girdim bitmiş bir dahada yüklenmedi ayrıca a101 sitesindede bezler çok uygundu özellikle prima hepsini stokladım kargodalar ama henüz gelmediler
Prnsannesi Eslem_Somuncu şok market bebeland yenidoğan ıslak mendil çok memnunum ayrıca içeriği temizz 👍🏻
Pinar4063 Eslem_Somuncu önce uni baby yenidoğan kullandım içeriği değişince sleepy natural kullanıyorum çok daha güzel yumuşacık kokusuz pişik hiç olmadı
Canlarim Pinar4063 aynen bende önce uni baby yeni dogan kullandım içeriği degisince sleepy aldım çok memnunum artı dış paketi de çok güzel gıcır gıcır sesde çıkarmıyor gece alt değiştirirken iyi oluyor 😂😊
balannesiii Eslem_Somuncu sleppy sarı beyaz paketse sakın alma canım bende aldım ama hiç memnun kalmadı pişik yapıyor şimdi sleppy zeytinyağlı olana başladım misler gibi oğlumun poposu 3 günde pişiği bile gecirdi☺️
Emine Eslem_Somuncu unibaby yenidoğan kullanıyordum sonra unibaby sensitive aldım ama memnun kalmadım aşırı ince şimdi sleepy natural aldım trendyoldan çok güzel
Kumrununtanesi Her ıslak mendil i seviyorum ben oğluma şükürler olsun hiç pişik yapmadı ama bir markayı uzun süre kullanamıyorum bir süre sonra kokusu beni mahvediyor.Şimdi şu sleepy yeni doğandan aldım.Kokusu yok gibi beğendim,lakin siliminde zorlandım.
Eslem_Somuncu Kumrununtanesi bnde ilk ondan paketlerce bitirdim snra dalin smdi molfixle unibaby cream siparis ettim ikisinide denixem
zeynepzeze Eslem_Somuncu E bebek baby mall ve bazı büyük marketlerde oluyor. Hepsi burada gitti gidiyor da falan da var. Prima pampers aqua pure yazın çıkar. Paketi 15 Tl.
Aass Eslem_Somuncu molfix izotonik sulu ıslak mendil yeşil olandan aldım çoook güzel bir ıslak mendil🤗
Eslem_Somuncu ASLIHAN0709 kakayi pamukla temizlemek çok zor olur masallah kullanabiliyosaniz benim gozum kesmiyor acikcasi
ASLIHAN0709 Eslem_Somuncu alıştım artık cnm ama çok çok asırı yaparsa eğer o zamn yıne su bazlı pamuk yüzeyli mendille siliyorum
Emel16 Eslem_Somuncu trendyoldan sleepy natural yenidoğan aldım. Unibaby yenidoğan kullanıyordum ama sleepye geçtim yaprak kalınlığı daha güzel