Eslem_Somuncu Slepynin 15 al 10 ödesi var civilde ve 50 lira 1000küsür yaprak var mi kullanan ?? İkinci sorum; trendyoldada indirim var islak.mendil alan oldu mu aranizda ordan olduysa hangini aldiniz
Ozge_AyazEfee Eslem_Somuncu sleepy zeytinyağlı ıslak mendilden memnunuz uzun zmanadr onu kullanıyoruz 👍🏻
B_u_r_c_u_3761 Eslem_Somuncu hepsi buradadan 12 paket uni baby kremli olandan aldım ben 45 yada 55 tl ye
Aysktr Eslem_Somuncu sleepy yenidoğan kullandım ilk 2 ay sonra sleepy sensetive geçtim hiç problem yasamadım bugüne kadar hep trendyoldan alırım 12 paket 90lı olarak söylediğiniz bu olabilir
Dnyglclk Sari paket muhtemeln o dedigin cok kotu ucuzluguna kanma icinden tahta parcalari ayikladim asiri pisik yapti sleepy natural kullaniyorum hem katkisiz hemde yumusacik cok güZel
Melteminkeremi Sleepy natural en iyi ıslak mendil içeriği temiz aşırı ıslak değil ve yumuşacık ben de trendyol dan sipariş geçtim 3 adet 2 li paket bez ve 12 li ıslak mendil epey idare eder bizi ıslak mendil yüzde 55 indirimde bu arada ❤
Eslem_Somuncu B_u_r_c_u_3761 siz ne zaman aldiniz simdi baktim 70 lira 12lisi. Trendyoldan 4lüsünü 17ye aldim simdi siparis ettim
bireylulmeselesi_ Eslem_Somuncu senelerin markası tabikide dalin🐥 🤭 çok memnunum civilde indirim vardı
Eslem_Somuncu bireylulmeselesi_ suan onu kullaniyorum begenmedim pek ya daha hos kokulu bisey istiyorum
bluem Eslem_Somuncu hayla devam ediyormu bilmiyrum ama hepsiburadadan 24adet paket sleppy 100 tl almistim
Findiklarim9227 Eslem_Somuncu benim için hiç farketmiyor sadece bazıları çok ince oluyor temizlerken sıkıntı oluyor onun dışında ayrım yapmam pek çünkü kullanmadan önce iyice yikayip sıkıyorum hiç pişik problemi olmadı oğlum 3 yaşında Ona da öyle yapardım şimdi bebegimde de öyle yapıyorum
Melteminkeremi Nurtupu yanlış anlamayın lütfen işinize karışmak istemem ama izotonik su serum suyudur ıslak mendilde bunu elde etmek icin bildiğiniz kaya tuzu kullanılıyor uzun vadede bu tuzlu su bebeğinizin cildi için iyi olmayabilir üstelik içinde bebek için zararlı iki kimyasal daha kullanılmış