Deletedmom110 [silindi] yaaa yaradııı. Hala inanmıyorum ilaç gibi geldi. Çok teşekkür ederim. Artık hep yapıcam
Deletedmom110 [silindi] Nebicimanne he bir de bir şey daha diyeceğim kızlar. Normalde 5.30 6 arası uyanır. Yine 5.50 de uyandı. Bende artık tamam uyandık diye meme verdim. Memede geri uyudu 7.30 a kadar ilk defa. Bu kötü mü oldu sizce yani memede uyuması 😔🤷🏽♀️
Deletedmom110 Nebicimanne ya bi parça iyileşme var uykularda sanki. Rüya öğünü çok iyi geldi çok çok mutluyum şu an paylaşmak istedim☺️
Yusra01 Deletedmom110 benim oğlum ağlayarak uyanmıyor ama yüzüstü yatıyot acıktığında kafasını sağa sola çeviriyor bende uyanmadan yakalayıp emziğ ağzına veriyordum
Kybele Ysmn18 Bebeğim 5.26 günlük, doğduğundan beri geceyi/gündüzü öğretmeye çalıştım ben. Maşallah doğduğundan beri de böyle uyur. Gece emzirirken konuşmadım mesela hiç, zifiri karanlık yaptım odasını, gündüz ise tam tersi.
Ysmn18 Kybele bizim de yatakodamiz havalandırma boşluğuna bakıyor o yüzden hep karanlık gündüzleri salonda yatıyorum güneş ışığından dolayı açıkçası hatamı ediyorum hep yatak odasindami yatırmalıyım diye düşünüyordum doğru yoldayım ozaman
[silindi] Deletedmom110 uyanan bebeğin uykusu açılır zaten ister istemez hadi darısı diğer gecelerinize çok sevindim 🥰
Ysmn18 Kybele 4 ay 12 günlük gece uyuması bir tik daha iyi ama gündüz çok kısa uyuyor 30 35 40 dk falan
Deletedmom110 blzylcnsy kalbimden geçenleri yazmışsın canım. Cevap vermiyorum artık güzellikle de anlamıyolar tersledim yine anlamıyolar. Tam olarak içimdeki senin yazdıkların. Dinlenememek çok kötü. Sağlıklı bi anne olamıyosun. İlgilenemiyosun ki doğru düzgün. Ve büyüdükçe artacak bu sorun. Önünü almak zorundayız. İyi ki de öyle yapıyorum şimdiden ufak ufak değişimler başladı. Bebeğim mutlu ben mutlu. Burda insan gibi yazan arkadaşlar sağolsun. Gerisi de çok amiyane olacak ama çokta tın 😬
RahAyDoruk Deletedmom110 nasıl yaptığınızı sonuca varınca lütfen benimle de paylaşın o kadar mutlu olurum ki belki bana da ilaç olur 😞
Deletedmom110 Kybele çok komik kız😂 napsınlar burunlarını sokmadan duramıyolarsa demek 😂 bi iki cevap verdim de sonra dedim salla😂
[silindi] Deletedmom110 benim bebeğim de 5 buçuk 6 gibi kalkar o artık değişmez hemen ardından beslenir yarım saat oyalanır geri uyur 8e kadar. O artık sabah olup uyanıyor hiç müdahale etme memede uyuyabilir. Ama önce altını değiştir çünkü gece boyu birikince rahatsız olup uykuya geçişi zorlaşır
Nebicimanne Deletedmom110 belki bugune ozel biseydir benim kizim 3.ayini doldurduktan sonra ben istesemde hic memede uyumadi her bebegin huyu farkli takip et eger aliskanlik haline gelirse uyumaya yakin memeyi cekip emzik verebilirsin bi sure kucaginda tutarsin dalinca yatirirsin gibi
Deletedmom110 [silindi] evet benimki de bir saat oyalanıp geri yatıyordu normalde ama bu defa direk emerken uyudu. Aklına düşmüş olmasın memede uyumak. Aa ne güzelmiş böyle deyip başa sarmayalım😬 hiç ihtimal vermedim uyuyacağına. Normalde de emiyor altını değiştiriyorum oyun oynuyoruz falan çünkü🤷🏽♀️
melekkizim Deletedmom110 yorumlara bi baktimda empati gibi bi durim yok. herkez kendine hore konusmus. kimse kimseyi anlamiyom ceken bikir. ben cok iyi anliyorum seni. benim kizim 4 aylik. ve inanin bazi gunler gece yarim saatte bir emmeye uyaniyo. ben artik baskalasim gecirdim. zombi gibiyim. uyku yok dinlenme uok. kizima evime esime verimli olamiyorum bu durumda. bazenn ayda bir guzel uyur. bende uyurum. esim bile farkeder. canim bgn ne kadar dincsin enerjiksin diye oda beni bylw gorunce mutlu olur. ve bebegim gece ne kadar deliksiz uyursa sabah o kadar mutlu uyanir.yani insallah isyedgin hibi amacina ulasirsin cnm. benmkide az daha buyusun bende gece beslenmelerini yawas yawas azalticam insallah. uykuda beyin gelisimi icin cok onemli cunku
Deletedmom110 melekkizim çok teşekkürler. Ablam 4. ayda kesti ve rahat etti. 4 yaşındaki çocuğu hala aynı düzende uyur. Çok küçükken kurdu düzenini. İnşallah bende sende başarabiliriz. İyi uyku mutlu bebek mutlu anne 😊
semaaat Mervenural 🙈 şuan ki süt zaten obez yapmaz. Obez e yol açar demelerindeki neden akşam beslenemesini alişkin hale getirmesi. Doktorlar 9.aya kadar kesin gece beslenmesi bırakılmalı diyorlar.