Deletedmom110 ya gercekten üşenmeden tüm yorumları okudum. ne kadar da cok biliyor bu insanlar. ben emzirmeyi cooook seven annelerdenim. ama yok kendimi iyi hissetmiyorum gece yarım saatte bir kalkıyoruz ve açlıktan olmadığına yüzde yüz eminim alışkanlıktan kalkıyor kızım. cevremdeki insanlara gece beslenmesini kescem dediğim zaman aynı burdaki insanların yaptığı gibi vicdansız anaya dönüyorum gözlerinde yok küçükmüş yok şöyleymiş onlar neler neler cekmiş bak şu falancanın ablası böyle emzirmiş yok bu falancanın dıdısı böyle yapmış bi ben miymişim keyfine düşkün olan. eşime evime cocuguma kaliteli zaman ayıramıyorum, özellikle cocuguma gündüz iyi bakamadığım için kendimi daha suclu hissediyorum. hatta gerekirse tamamen memeden kesmeyi bile düşünüyorum benim cocugumda 2 yaşına kadar emmesin. benim psikolojim iyi değil mutlu olmazsam cocugumu mutlu edemem bu kadar basit bi denklem aslında. bu insanlar var ya kendini ne kadar basit görüyorlar, gece yarım saatte bir kalkınca emzirmek için sabah ruh gibi ortalıkta dolaşınca cocuga bişey öğretemeyince onunla oyunlar oynayıp dans edemeyince, kocaları işten geldiğinde bi kahve içip muhabbet edemeyince daha iyi anne oluyorlar. onlar ANA ANA biz değiliz.