Minmini Lunaaaaa inşallah, postların tümünü okuyamadım ama gece kaşınması var mı? Uyuz özellikle geceleri sıkıntı verecek düzeyde kaşıntı yapar
Beybisi1 Lunaaaaa El ve ayağında 1 tane de yüzünde çıktı şuan kızım uyuyor ışığı açarsam uyanabilir yarın atabilirim görsel
Dnzdrn1822 Lunaaaaa dikkat edin uyuzda olabilir. Benim bebwgiminde böyle oldu şu dolu kabarcıklar sonra onlar iltihaba dönüşütu yara oldular Bizimki geç fark edildi. Allahim kurusun illet bisey
Lunaaaaa Dnzdrn1822 çok geçmiş olsun geçti mi peki atlattınız mı ? Birde 2 gündür böyle çok ilerleme yok bi tane noktası da sertleşmiş kurumuş valla pazartesiye kadar çocuğun orasını burasını incelemekten deli çıkıcam
Tu_Na Lunaaaaa benim bildiğim kadarıyla elde başlar ilk uyuz el ve ayakta hatta ama alerjik ola bilir gidilmesi lazım doktora
Durunun_annesii0 Lunaaaaa sivrisinek ısırığı canım bu sene doğru dürüst ilaçlama olmadığı için burda çok maalesef kızımı da ısırıyor haliyle denk getiripte aynı böyle oluyor ordan biliyorum foto ya bakınca serçe parmağını yeni ısırmış hatta kızarmış kabarmış 😁
Lunaaaaa Durunun_annesii0 ya evet evde de var sivri sağolsun ne ölüyor ne gidiyor hayvan, ama işte böyle elinde bi kaç yerde Su toplaması gibi olunca bilemedim umarım sivridir şükretcrm ona 😅
Durunun_annesii0 Lunaaaaa sivrisinek ısırığı canım bu sene doğru dürüst ilaçlama olmadığı için burda çok maalesef kızımı da ısırıyor haliyle denk getiripte aynı böyle oluyor ordan biliyorum foto ya bakınca serçe parmağını yeni ısırmış hatta kızarmış kabarmış 😁
Durunun_annesii0 Lunaaaaa evde de varsa sivri sinektir o zaman canım zaten sivri sinek ısırığına benziyor endişelenmene gerek yok ama için rahat etmeyecekse götürürsün doktora
Lunaaaaa Minmini ay inşallah, etrafta kimsede yok, bi de ne çok var ya uyuz buna bi çare bulmalılar artık
Minmini Lunaaaaa evet tekrar salgın oldu hep kontrolsüz göç alımından bütün kurtulduğumuz salgınlar geri geldi malesef…