Durunun_annesii0 Lunaaaaa sivrisinek ısırığı canım bu sene doğru dürüst ilaçlama olmadığı için burda çok maalesef kızımı da ısırıyor haliyle denk getiripte aynı böyle oluyor ordan biliyorum foto ya bakınca serçe parmağını yeni ısırmış hatta kızarmış kabarmış 😁
Lunaaaaa Durunun_annesii0 ya evet evde de var sivri sağolsun ne ölüyor ne gidiyor hayvan, ama işte böyle elinde bi kaç yerde Su toplaması gibi olunca bilemedim umarım sivridir şükretcrm ona 😅
Durunun_annesii0 Lunaaaaa evde de varsa sivri sinektir o zaman canım zaten sivri sinek ısırığına benziyor endişelenmene gerek yok ama için rahat etmeyecekse götürürsün doktora
Lunaaaaa Minmini ay inşallah, etrafta kimsede yok, bi de ne çok var ya uyuz buna bi çare bulmalılar artık
Minmini Lunaaaaa evet tekrar salgın oldu hep kontrolsüz göç alımından bütün kurtulduğumuz salgınlar geri geldi malesef…
Lunaaaaa Durunun_annesii0 tek bi nokta kaldı kıpkırmızı göz gibi oldu bencede uyuz değil bu, yarın götüreceğim
Rosa0105 Lunaaaaa uyuz olsa çok kaşınır huzursuz olurdu miniğimiz gittikten sonra haber verirseniz sevinirim 🌺
Lunaaaaa Jefk çok şükür geçti, bi alerji şurubu birde stilex ve advantan karıştırıp sürdüm ama kremi 1-2 kez kullandım hemen söndü geçti