Esra81- Lunaaaaa benim kızımdada vardı canım bunlar uyuz malesef net belli çok geçmiş olsun biz Zor kurtulduk
Lunaaaaa Esra81- geçen kış yakınımız geçirmişti çok zor bişiy ama şuan kimsede de yok hemen doktora götürcem zaten uyuzsa da ilerlemeden çözeriz inşallah, siz basıma atlattınız süreci
Esra81- Lunaaaaa kaç doktora gittim fayda etmedi özel dermatoloğa götürdüm onda fayda buldum metrin diye krem yazı hepimize kullandık bebeğimle beraber bi gecede gözle görülür iğleşme oldu 1 hafta arayla iki kere kullandık geçti çok ama çok az kaldı
Lunaaaaa Rosa0105 evet maalesef öyle çok salgın var, pazartesi zaten götüreceğim ama tek bi elinde var kaşımıyor
Rosa0105 Lunaaaaa uyuz olsa çok kaşınır huzursuz olurdu miniğimiz gittikten sonra haber verirseniz sevinirim 🌺
Lunaaaaa Sari- bu Arada şu anda çok yayılma yok ama bi noktasında biraz sertlik var sizde de öyle olmuş muydu ?
Minmini Lunaaaaa inşallah, postların tümünü okuyamadım ama gece kaşınması var mı? Uyuz özellikle geceleri sıkıntı verecek düzeyde kaşıntı yapar
Beybisi1 Lunaaaaa El ve ayağında 1 tane de yüzünde çıktı şuan kızım uyuyor ışığı açarsam uyanabilir yarın atabilirim görsel