Kuzeymomss Ameliyat çok kısa sürüyor 10 dakika var yada yok diyebilirim gözünüze bir aparat yerleştiriliyor açık kalması için yukarıda bir ışık var sadece ona bakmanız yeterli doktor makineden yönlendiriyor ve lazer ışınlarıyla gözünüzü yakıyor siz bir şey hissetmiyorsunuz sadece hafif bir yanık kokusu 🤣 daha sonrasınds gözü yıkayıp diğer göze geçiliyor oda aynı işlem yapılıp gözünüzde siyah bir gözlükle eve gönderiliyorsunuz. Malesef ki ertesi gün ağrilarınız başlıyor göz yanması batma göz akması tabi bunların olmadığı hastalarda varmış ama%80ninde oluyormuş o 3-4 günlük süreçte bebişe bakıcak biri kesinlikle gerekiyor, 3-4 günün sonunda rahatlıyorsunuz ve yavaş yavaş görmeye başlıyorsunuz tam olarak görme 20 gün bir ayı buluyor git gide artıyor görme kalitesi bir haftanın sonunda koruyucu lensleri çıkarıyorlar ameliyat sırasında takılıyor bu lensler daha sonrasında rutin hayatınıza dönebilirsiniz önereceğim doktor ise veni vidi göz bakırköy hastanesi İlhami Salcan benim göz kapağım düşük olduğu için zor bir hastaydım ama sağolsun çok başarılı bir ameliyat geçirdim 😊(Detaylı yazmak istedim çünkü o dönem bana kimse detaylı anlatmadığı için çok korkuyordum🤣)