elmalikurabiye Gamzebysl evet var. Sumeras ankara diye ararsaniz bulursunuz. Hatta eve teslimat bile yapiyolar. Spectra deneyin bence ama tekrar ediyorum medela dan ben memnun degilim
elmalikurabiye ebilfe-19 lansinoh bende sevmedim. Sutum yok mu kaygisi da cabasi olsu. Sizin gibi onunla devam etseydim moral bozukluguyla da sutum kesilebilirdi
Feyzaaabrhn Lansinoh elekrtikli kullandım bi süre çok memnun kalmadım medela hastane tipi kiraladım işe başlayacağım için süt depolamam gerekiyor . Ben memnunum bariz farkı var diğer pompalardan
Sinems1 elmalikurabiye nereden kiraladınız bende Diyarbakırdayım kiralayacak yer bulamadım kargo ile kiralama gibi bir şansımız var mı
elmalikurabiye Sinems1 sumeras yazarsaniz internete bulursunuz. Kargo da var sanirim ama emin degilim. Bi de hastaneler de kiraliyor kendi sehrinizdeki hastanelere bakin
Feyzaaabrhn elmalikurabiye sümerden kiralamıştık oradaki kişi detaylı anlatmıştı. ilk başlarda hemen çok süt gelmesini beklemeyin sağmaya alışık olmayabiliyor çünkü
Sinems1 elmalikurabiye hastanelerde yoktu sorduk bize kendimizin almasını söylediler lansinoh aldım asla ama asla memnun değilim önsütü sağıyor ama olgun sütü sağmıyor
Minikerkegim Sinems1 evet bi site var aslında ben bakayım İstanbul’da Esra hanım diye biri var normalde başka şehire kiralama yapmıyorlarmış ama sütünü sağmak isteyen çaresiz olan annelere yardımcı oluyor. Ben bakayım bir size yazarım
Sinems1 Minikerkegim lütfen yazar mısınız burada yok sütümü sağıyorum lansinoh ile 30 40 CC çıkıyor hastane tipi deneyeyim birde belki göğüs ucumda çıkar
Minikerkegim Sinems1 normal mesaj atmayı biliyor musun burdan ben size Esra hanımın numarasını atacağım
ML0919 elmalikurabiye ameda kiraladım iki olacak hergün kullanıyorm hiç zor değil, kullanım talimatını bir kere okuyun kolayca kullanırsınız
ML0919 elmalikurabiye memnunum güçlü ve ayarlanabilir bir çekişi var, ameda’da iki model var bildiğim kadarıyla benimkinin adını bilmiyorum, ama alırken Ameda elit istemiyorum demiştim, dolayısıyla geriye kalan model hangisiyse o 👍🏻
elmalikurabiye Oglusum5357 bende sevemedim iste. Baby plus mi alsam. Nasil acaba? Bi de hunisi kac mm bakabilir misiniz