Abdullahinhatunu Wee baby nin tekli elektrikli pompası çekişi çok güzel ben üç ay kullandım sürekli sağmak zorunda olduğum için birde çiftli pompa aldım baby plus çiftli pompa çekişi güzel çok memnunum fiyat olarakta iyi
elmalikurabiye Gunesinanasi bende ona guveniyorum acikcasi :) avent manuel i isyerine goturmeyi dusunuyorum ama aklima yatan bi model olursa elektrikli satin alcam. Hiz onemli isyerinde :)
Gamzebysl elmalikurabiye Baby plus çiftli elektrikli bende de var sagmiyor malesef bnmkinide . Yumuşadı gogsum ayrıca sizin gibi . Gram süt cikmior bende madela kiralamayi düşünüyorum isterseniz pompayi size satabilirim 10 kere denedim asla sağım olmadi köşede duruyor öylece
elmalikurabiye Gamzebysl yaa 🙄 memnun olan da cok ama. Bi arizasi olmasin? Medeladan hic hic memnun degilim spectra falan bakin bence
Gamzebysl elmalikurabiye Ben hastaneden kiralcam madelayi bilmiyorum spectra varsa onu alirim baby plusun cekim gücu yüksek diyorlar ama bana göre öyle değil sizde benim durumundasınız çünkü sizinkini sagmayabilir
elmalikurabiye Gamzebysl medela hastane tipi benimki de ama memnun degilim. Hangi sehirdesiniz kendi yerlerinden kiralayin direkt. Hastaneden olunca pahali oluyo
elmalikurabiye ebilfe-19 lansinoh bende sevmedim. Sutum yok mu kaygisi da cabasi olsu. Sizin gibi onunla devam etseydim moral bozukluguyla da sutum kesilebilirdi
elmalikurabiye Gamzebysl evet var. Sumeras ankara diye ararsaniz bulursunuz. Hatta eve teslimat bile yapiyolar. Spectra deneyin bence ama tekrar ediyorum medela dan ben memnun degilim
Feyzaaabrhn Lansinoh elekrtikli kullandım bi süre çok memnun kalmadım medela hastane tipi kiraladım işe başlayacağım için süt depolamam gerekiyor . Ben memnunum bariz farkı var diğer pompalardan
Sinems1 elmalikurabiye nereden kiraladınız bende Diyarbakırdayım kiralayacak yer bulamadım kargo ile kiralama gibi bir şansımız var mı
elmalikurabiye Sinems1 sumeras yazarsaniz internete bulursunuz. Kargo da var sanirim ama emin degilim. Bi de hastaneler de kiraliyor kendi sehrinizdeki hastanelere bakin
Feyzaaabrhn elmalikurabiye sümerden kiralamıştık oradaki kişi detaylı anlatmıştı. ilk başlarda hemen çok süt gelmesini beklemeyin sağmaya alışık olmayabiliyor çünkü
Sinems1 elmalikurabiye hastanelerde yoktu sorduk bize kendimizin almasını söylediler lansinoh aldım asla ama asla memnun değilim önsütü sağıyor ama olgun sütü sağmıyor
Minikerkegim Sinems1 evet bi site var aslında ben bakayım İstanbul’da Esra hanım diye biri var normalde başka şehire kiralama yapmıyorlarmış ama sütünü sağmak isteyen çaresiz olan annelere yardımcı oluyor. Ben bakayım bir size yazarım