deli_bir_hatun gly57 ugrakyagiz Meriskus ugrakyagiz yagmurkokusu_ Birdunyabircennetannesi kızlar risk alicam galiba emziği biraktiricam bu geceyi atlatirsam iyidir 😂😂
gly57 deli_bir_hatun getir açık değil mi bulunduğunuz konumda orda vardı. yada Trendyol markete bakın.
Birdunyabircennetannesi deli_bir_hatun Bence riski alın Oğlumda emzik delisiydi bıraktı Biraz zor oluyor başta pes etmeyin bence bırakın
Birdunyabircennetannesi deli_bir_hatun Sarılmak istersen burdayım dhdhhdjsjsjs Allah kolaylık versin zor ama inanın ilerledikçe daha da zorlaşıyor bu sefer emzik emzik diye sürekli istiyor Ayında bıraktık sürekli evde emme emme diye gezerdi
deli_bir_hatun Birdunyabircennetannesi sarılalım lütfen 😭😭. Yarım saattir aralıksız ağlıyor eşim aradı erken çıkıp emzik getireyim dedi ama yok bikere niyet ettim biraktiricam dedim yorulup uyumasını bekliyorum zaten bitek geceleri ister emziği
Birdunyabircennetannesi deli_bir_hatun İşte o büyüyünce gündüz de başlıyor istemeye Biraz zor uyuyacak 2 3 gün ama uyuyacak