deli_bir_hatun 10 ay 20 günlük kızım emziği kayboldu şimdi aklında değil ama birazdan kıyameti koparır uyku zamani gelince napmaliyim
yagmurkokusu_ deli_bir_hatun biberon varsa başlığını al eline parmağınla tıkla hava yerini öyle uyut ya fa nöbetçi eczaneye taksi gönder alıp sana getirsin.
Birdunyabircennetannesi deli_bir_hatun Emziği bıraktırmanın zamanı bence kaybolmuşken Zor olacak ama bence bırakın bu bahaneyle
LadyGugu deli_bir_hatun Yakınlarda migros varsa hemen gidip alabilirsiniz belki. Genelde migroslarda oluyor.
deli_bir_hatun yagmurkokusu_ taxi nasıl göndereyim anlamadım eşim taziyede alamaz geç gelicek zaten biberonu veridm siz diyince şuan oynuyor onunla
deli_bir_hatun gly57 ugrakyagiz Meriskus ugrakyagiz yagmurkokusu_ Birdunyabircennetannesi kızlar risk alicam galiba emziği biraktiricam bu geceyi atlatirsam iyidir 😂😂
Meriskus deli_bir_hatun mutlaka yedek emziğin olsun csnım 4-5 -6-7 Kaö tane olursa bebeğinin dililnden sen anlarsın çama taksi olayı cok mantıklı Nöbetci ezcaneden aldın getirsin
ugrakyagiz Meriskus eczaneyi bulucan birde eczaneye yakın taksiduragi arayıp anlatican oda sana alıp gelicek ilk defa duydum yaparlarsa Allah razı olsun yani müşteri yerine emzik getirmiş olucak
yagmurkokusu_ deli_bir_hatun nöbetçi eczanenin olduğu yerden taksi durağı bulacaksın anlatacaksın durumu oda alacak adresine getirecek. Sende parasını vereceksin.
Meriskus deli_bir_hatun taksiciye söyle gitsin marketten möbetci ezcaneden alsın canım Mesela bak bakim nerde nöbetci eczane var O duraktan taksi cagır nöbetci eczaneden emzik slıp gelmesinş söyle
deli_bir_hatun yagmurkokusu_ olabilir evet ama şuan biberon işe yaradı aldı eline biberon başını oynuyor uyku zamanı gelince bakalım ne olacak
deli_bir_hatun Kisirvetursu geliyor şuan biberon emziği ile oynuyor bakım uyku zamanı gelince ne olucak bu geceyi atlatirsam emzik almicam bidaha
Meri-Mel deli_bir_hatun Ay bizde de 2 tane var biri kaboldu olmadan asla uyumuyor avent dışındakini de kabul etmiyor bizde 10 ay 12 günlüğüz bir gün direndim yok naptimsa bırakmıyor