rsk Bende memleketten getirdiklerimi atıyorum kendi kendine çözülmesini bekliyorum tazeliğini bozmuyor gayet güzel tüketiyoruz
Mmdr Pamuk_bebegim42 ben Atıyorum hep birşey olmuyor mangal yaptığımızda ozellikle çok güzel oluyor onunla yemesi
Pamuk_bebegim42 Mmdr uzun süre de dursa sıkıntı olmuyorsa çok iyi mangalda çok güzel gider Haklısınız
Pamuk_bebegim42 ppzeynep Biraz fazla getirmiş ya 30 40 tane var çok da aşırı tüketmedgimiz için belki 3 5 ay da bitmez ama çok da güzel gözüküyor kıyamadım yani bişey olmazsa saklarım tabi 1 yıl
masterofmommy Pamuk_bebegim42 kız biz 30 40 taneyi 2 yaftada yeriz 40 tane dediğinde ne var günde 2 tane yesen 😂
Pamuk_bebegim42 Oburiks Biraz fazla getirmiş de biter mi 3 4 aya bilmiyorum ama bozulmaz diyorsunuz demi kıyamadım çok güzel görünüyor ekmekler taze yapılmış
Oburiks Pamuk_bebegim42 hayır canim bozulmaz ben genelde katliyordum atıyordum çözdürünce seklinj bozmuyordum içine peynir atıp börek yapıyorum dolapta olduğu zaman , eşim cok sevdiği için hemen bitiyor
Mmdr Pamuk_bebegim42 1 seneye yaklastirmayin bence benim neredeyse 1 senelik vardı sanki koku sinmiş gibi geldi yiyememistim
rivrivyapma Pamuk_bebegim42 1 sene kalır mu bilmiyorum ama ben sürekli kaynanam yapıp koyuyor buzluktan tüketiyorum dışarı çıkıp buzu açılana kadar yumuşacık oluyor
gurbetcimami Pamuk_bebegim42 biz de atıyoruz bir şey oluyor canım sadece yiyeceğin kadar 4-5 neyse poşetlere bölerk koy çıkartınca kolaylık olur börek de yapabilirsin
Hlalhlalhlal Pamuk_bebegim42 evet burda bazı komşularım ramazandan önce yapıp derin dondurucuya atıyorlar.Isıtınca taze oluyormuş