Pamuk_bebegim42 Arkadaşlar bilelnler var mı hani bu tandırda yapılan yufka ekmek varya onlar buzlukta saklanır mı eşim bi arkadaşı ile köye gitmişti baya fazlaca taze sulanmış yufka ekmek vermişler ben bunları buzluğa atsam ne kadar sürede yemem gerek
ppzeynep Pamuk_bebegim42 Ben atıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Mis gibi taze kalıyor. 1 yıl tutmazsınız herhalde. Yersiniz zaten. Sürenin mühim olduğunu sanmıyorum. Kestiğimiz eti yarım yıl saklıyoruz biz. Ekmek isterse iki yıl kalsın.
Oburiks Pamuk_bebegim42 ben atıyorum hiçbir şey olmuyor , 3 ay falan kalıyor bendekiler sonra bitiyor zaten maksimum süresini bilmiyorum
Mmdr Pamuk_bebegim42 ben Atıyorum hep birşey olmuyor mangal yaptığımızda ozellikle çok güzel oluyor onunla yemesi
rivrivyapma Pamuk_bebegim42 1 sene kalır mu bilmiyorum ama ben sürekli kaynanam yapıp koyuyor buzluktan tüketiyorum dışarı çıkıp buzu açılana kadar yumuşacık oluyor
Pamuk_bebegim42 ppzeynep Biraz fazla getirmiş ya 30 40 tane var çok da aşırı tüketmedgimiz için belki 3 5 ay da bitmez ama çok da güzel gözüküyor kıyamadım yani bişey olmazsa saklarım tabi 1 yıl
Pamuk_bebegim42 Oburiks Biraz fazla getirmiş de biter mi 3 4 aya bilmiyorum ama bozulmaz diyorsunuz demi kıyamadım çok güzel görünüyor ekmekler taze yapılmış
rsk Bende memleketten getirdiklerimi atıyorum kendi kendine çözülmesini bekliyorum tazeliğini bozmuyor gayet güzel tüketiyoruz
Pamuk_bebegim42 Mmdr uzun süre de dursa sıkıntı olmuyorsa çok iyi mangalda çok güzel gider Haklısınız
masterofmommy Pamuk_bebegim42 kız biz 30 40 taneyi 2 yaftada yeriz 40 tane dediğinde ne var günde 2 tane yesen 😂
Oburiks Pamuk_bebegim42 hayır canim bozulmaz ben genelde katliyordum atıyordum çözdürünce seklinj bozmuyordum içine peynir atıp börek yapıyorum dolapta olduğu zaman , eşim cok sevdiği için hemen bitiyor
Mmdr Pamuk_bebegim42 1 seneye yaklastirmayin bence benim neredeyse 1 senelik vardı sanki koku sinmiş gibi geldi yiyememistim
gurbetcimami Pamuk_bebegim42 biz de atıyoruz bir şey oluyor canım sadece yiyeceğin kadar 4-5 neyse poşetlere bölerk koy çıkartınca kolaylık olur börek de yapabilirsin
Hlalhlalhlal Pamuk_bebegim42 evet burda bazı komşularım ramazandan önce yapıp derin dondurucuya atıyorlar.Isıtınca taze oluyormuş