cigdem- Busranur05 5 buçuk aylıkken tam anlamıyla dönmeye başladı. Özel olarak bişey yapmadım yan döndüğünde onabyardim edip tam döndürmeye calistiriyordum o kadar
evam15 Busranur05 3 aylıkken döndü yan yatırınca sırt üstü pozisyon alıyordu şuan 4 ay 9 günlük sağa yatırınca sol tarafa dönebiliyor yüz üstü pozisyon da alabiliyor emeklemek istiyor ayaklarını çırpıyor ama kollarını henüz kullanamıyor az bişey sürüklüyor kendini ileri gidemiyor yuvarlak daire şeklinde hareket ediyor sonra yoruluyor ağlıyor kaldırıyorum zorlamıyorum 🥰 dönmesi için her hangi bişey yapmadım sadece ortamızda uyuyor ben rahatsızdım eşime uyutmasını söyledim eşim kendine çevirdi kızım uykuyu reddetti bana döndü yüzünü eşim kendine çevirdi tekrar durumu izah etti kızım inatla bana döndü yüzünü illa ben uyutacam öyle fark ettik artık tam dönebildiğini her gün bişeylerini fark ediyoruz yaaa 15 mayıs ilk kahkahasını attı mesela aklım gitti çıldırdım çok güzel bi terapi sonra bi sonraki kahkahası ne zaman olur acaba diye bekledim bugün tekrar kahkaha attı her gün büyüyorlar ve her gün başka bir beceriyle uyanıyorlar aklımızı alıyor bu minimaller🥰😂🙈
masallllll Merabalar annişler benimde kızım 2 buçuk aylıktan döndü çok şaşırtıcı bi şekilde şimdi 5 aylık tam dönüyor kafasını çok net kaldırıypr yalnız sadece sol tarafına dönüyor sağdan dönmüyor nedendir acaba aynı durumu yaşayan varmı
Yasse1208 masallllll benim bebeğim de tek tarafına dönüyor diğer tarafına bazen dönmeye çalışıyor ama dönemiyor , benimki de soldan destek alıp sağa dönüyor
Eceerva masallllll bizimki de aynı 2.5 3 e yakın gibi sol tarafından dönüyor hep ben de geçen sordum bu soruyu ama cevap alamadm
Lunaaaaa masallllll benim oğlumda ilk tam dönmeye başladığında sadece bi tarafa dönüyordu, yani emekleme pozisyonu alırken sadece soldan dönebiliyordu, zamanla 2 taraftan da dönüyor merak etmeyin
beybiliko Deletedmom_62 bizimki 11 aylık bayağıdır tutunup kalkıyor, bende yürümesini bekliyorum ne zaman olacak diye
Busrasahin12 Busranur05 oğlum 25 günlükken yüz üstü yere koyduğumda yan dönüp sırt üstü dönüyordu. 3 buçuk aylıkken de tamamen dönebiliyor şuan 5 aylık olduk emeklemeye başladı bile 🧿🥰 ben doğduğu günden beri hep yüz üstü koydum etrafına dikkat çekici şeyler koydum bunların etki ettiğini düşünüyorum
Deeenizzz Busranur05 3.5 aylıkken günde 1-2 dönmeye başladı, şuan 5.5 aylık son 1 aydır çok seri dönüyor. Ben sürekli yere birşeyler serip üstüne koyuyordum bazen yüz üstü bazen sırt üstü sonra kendisi deneye deneye serileşti
Sansarella Busranur05 3-3,5 aylıkken dönmeye başladı yatarak emziriyordum hep, memeyi arıcam diye sağda solda,dönmeye başladı 😁😁
Aidaninannesi Kızım 3,5aylikken yan döndü 4ayinda yüz üstü döndü şimdi 5,5aylık enekleme pozisyonu alıp azda olsa arkaya doğru imekliyor
63_hulya_63 Busranur05 benim oğlan hep hareketliydi doğduğu andan beri bir dönmeye çok meraklıydı sesin geldiği yöne doğru kendini çevirmeye çok çaba gösterirdi .4 ayken falan sanirim 5 civarı da olabilir tamamen döndü koltukta uzatmistim bir aglama sesi falan gttim ki yüz üstü dönmüş agliyo her dönmesine de ağlardı sevmiuyodu yüz üstü dönmeyi 😃
Kaderracar Busranur05 52 günlükken döndü ve düştü siz her zaman dikkatlii olun derim. Sonra bidaha dönmedi 4 aylıkken döndü
albusdumbledore Busranur05 biri 4 biri 3.5 aylık döndü 🌸 yanlarına koyduğum oyuncaklar ilgilerini çekiyordu sanırım 🐥
hmg Busranur05 3. Ayında başladı sürekli yere yatırdım karnının üstüne koydum, aktivite kartları ile etrafı seyretmesini sağladım