1gulceninannesi Busranur05 5 aylıkken tek yönlü dönmeye başladı. Sırt üstü yatarken yüz üstü dönüp öyle kalıp ağlıyordu geri dönemeyince. Şu an 6,5 aylığız fırıldak gibi her yöne yuvarlanıyoruz 🥴🥴
cnn29 tekbasimabakiyorum Aynı dertteyim 🤣 Beşiği yatağımın yanına çektim bir tarafını açtım yine benim yatağa doğru dikeyinimdeğilde yan yatıyor deliricem artık bu dönmelerden 😫😫😫
5559 Busranur05 3aylikken basladi3.5 aylıkken tam donuyordu 4aylik olduk emeklemeye çalışıyor şimdide
Yasse1208 masallllll benim bebeğim de tek tarafına dönüyor diğer tarafına bazen dönmeye çalışıyor ama dönemiyor , benimki de soldan destek alıp sağa dönüyor
Eceerva masallllll bizimki de aynı 2.5 3 e yakın gibi sol tarafından dönüyor hep ben de geçen sordum bu soruyu ama cevap alamadm
aysenur_33 Lunaaaaa çok yanlış çok zorlanacaksınız 1 yaşında çocuk herleyin farkında doktorlar hemen yapılmasını öneriyor 4 erkek kardeşim var annem hepsini 40 ı çıktı yaptırdı hemen zaten emip emip uyuyor düz yatıyor çabuk iyileşiyor 1 yaş çok
Lunaaaaa aysenur_33 sağlık problemi yüzünden bekliyoruz, ayrıca yanlış olan bişiy yok doktorlar ya 2 yaşına kadar ya da 5 yaşından sonra öneriyor
aysenur_33 muhammedim06 harikasınız erken yaptırmak iyileşme açısından da çok iyi emip uyuyorlar daha çok yüz üstü yatıyorlar falan Bursa yazmışlar 1 yaşını bekliyoruz 2 yaşınız bekliyoruz sünnet için demişler yazık çocuğa ya çok zor 40 çıkmadan yapıyor doktorlar
muhammedim06 aysenur_33 teşekkür ederim ben normalde daha erken yaptircaktım ama devlet hastanesi 6 yaşından kucukleri yapmıyormus bi sıkıntı olmadığı sürece evet dediginiz gibj cocuk yasina girince daha zor oluyor aklı yetmicek bi cocugun sunnete ben teyzemle ayni yaptirdim teyzemin oglu 1,5yasinda cok zorlandı
Lunaaaaa masallllll benim oğlumda ilk tam dönmeye başladığında sadece bi tarafa dönüyordu, yani emekleme pozisyonu alırken sadece soldan dönebiliyordu, zamanla 2 taraftan da dönüyor merak etmeyin