sirinpatates Ozooo 13 buçuk aylık olduk kopek dişleri çıkarıyor bu aralar keyifler nanay. Kocam yardım ediyor tabi ama kızım tam annecim ve bu aralar çok memeci hep pacama yapışık geziyor
Zeyzeynoo41 Ozooo Allah’ıma şükür 2 oğlum var biri 19 diğeri 21 aylık küçüğün uyku düzeni normale dönse geceleri yatıp sabah kalksa ben daha iyi olucam bakalım bekliyoruz işte ha bugün ha yarın düzelir diye😃
Ozooo Deletedmom_82 kiz seninle aynıydı hamileliğimiz bizde 2 ay 10 gün sen erkenci davrandın doğurdun kankimiz nasıl
Sonsuz32 Ozooo benim kızım 22 aylık ve çok huysuz bir kızım. İlk doğduğundan beri kimseden yardım almadan kendim bakıyorum zorluyo ama her üstesinden geliyoz
ikibaloglanannesi Oğlum 7.5 aylık oldu maşallah hiç bir konuda zorlamıyor artık beni🧿 Kimseden yardım almıyorum. Eşim ile beraber büyütüyoruz oğlumuzu🙏🏻💙
gulguls Ozooo 9.5 ayı doldurdu. Bugün ben de rüyamda hamileydim. Acaba bebeğim çok kıskanır mı? İkiz gibi büyürler mi diye düşünüyordum. Heleki rüyaymış 🤣🤣
Zumra_Fatma Ozooo bebegim bugün tam 13 aylık oldu zorlugumuz hemen hemen bitti diyebilirim eşim yardim ediyor sorusuna da kararsizim 🤣🤣
Nurseoz_55 Ozooo 9 ay 6 günlük olduk hala emeklemedik sürekli kucak istiyor gün geçtikçe ve ağırlaştıkça zorlaşıyor ☺️