Sumeyy34 Oğlum üç buçuk aylık kizim on yaşında oğlum dört ay atagi yaşıyor sanırım sürekli kucamda kızım grip ateş evde huni takmış geziyom bir ona bir ötekine
BernaKi 3ay 29günlük olduk zaman geçtikçe (atak haftaları hariç 😒) daha kolay oluyor sanırım benim için. Eşimden yardım alamıyorum işleri çok yoğun olduğu için ama annem ve babam yakınımda bir telefonla 5 dk da bende oluyorlar o yüzden yardım şart😄
Beratim17 Ozooo 5 ay 5 günlük bebegim var tek başıma bakıyorum ve çok zorlanıyorum. Ama herkes bu zor günlerden geçmiş elbet büyüyecek ve rahatlayacağım kendimi böyle teselli ediyorum , ve birdaha çocuk düşünmüyorum Allah olmayanlara versin
Ela3424 Beratim17 kesinlikle katılıyorum Allah olmayıp da isteyenlere versin inşallah bana bitane yeter kolik ve gaz sıkıntımızı var ne gecem var ne gündüzüm eşime benden 2.çocuğu isteme dedim😂😂😂
ranakzrn Ozooo 35 günlük bebegim var uyku zorluyor sadece birde gaz cikarma zor oluyor esimde yardim ediyor cogunlukla gaz cikarmada falan bebegim gündüzleri uzun uyumuyor malesef o yüzden evi toparlayamiyorum sürekli daginik cok canimi sıkıyor bu 😂
Fatmaaa06 2 buçuk aylık oğlum var. 6 yaşında okula giden ve bir de 4 yaşında oğlum var. Kayınvalidem yanımda çok şükür o olmasa çok zorlanırdım. Yardımlaşarak her işimizi yapıyoruz, çocuklarla da ilgileniyoruz.
Beratim17 Ela3424 Biz eşimle beraber karar aldık Birtane yeter Allah buna sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bunu büyüyünce kendimi toparlarım o zaman da kafa rahat eder. Bebek sesi bile istemez insan bi yaştan sonra kafa kaldırmıyor gençken bunu büyütelim yeter bize arkadaş gibi oluruz büyünce çünkü bitane bile çok büyük sorumluluk. Bu devire bi çocuk bile fazla bence.
Ela3424 Ozooo 1 ay 18 günlüğüz kolik ve gaz sıkıntımız var çok zorluyor beni annem ve kardeşlerim ara sıra yardım ediyor şuan ailemin yanındayım şehir duşunda yaşıyorum normalde kaynanam gelmez yardıma gelmesin de zaten 2.çocuğu düşünmüyorum Allah olmayanlara versin 4.ay atağı mı var bide 8.hafta atağını zor atlattım büyüdükçe sıkıntılar mı artıyor hafifliyor muyuz anlamadım gitti 2.çocuğu yapanlara başarılar diliyorum😂😂😂😂😂
Denizoglan Ozooo Ozooo 21 aylık azalan hiç bişey yok maalesef bende yalnız büyütüyorum sayılabilir babası akşamdan akşama biraz oynuyor bir de duş almama izin veriyor kalan hep bende minnoş oğlum
tekbasimabakiyorum Ozooo 7 ay 12 günlük. Her geçen gün kolaylaşıyor. Ben de yardımsız büyütüyorum. Oyun oynayıp sürekli yanında kaldığım sürece gayet kolay 🤣 ev işlerini yaparken de yanıma alıyorum artık olduğu kadar. Ev sürekli batsa da pislik içinde kalmıyor en azından
Ela3424 tekbasimabakiyorum kolik ve gaz çekiyoruz almim ben Allah olmayanlara versin inşallah bana 1 tane yeter 😂😂