Dlkuzn Masalina12 çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun ilaç pütürlü muydu acaba suyunu kıvamını tam ayarladım ama hala pütürlü çokta çalkaladım oysa
asmedomom Dlkuzn 4 gun hastanede yattik, o zaman da verdiler. Taburcu olduktan sonra kac gun kullandik hatırlamıyorum maalesef.
Gozdeturkmen Dlkuzn evet ilaç pütürlü ne kadar çalkalansa da🙏umarım siz de faydasını görürsünüz tekrar geçmiş olsun
Bayrakzeyneb Klamer kızıma alerji yapmıştı kullanan arkadaşlar dikkat etsin bazı bebeklerde alerji geliştirebiliyormuş
Junioraras61 Dlkuzn bizde kullandık acilde yazıldı 3 gün sonra polikliniği gidince doktorumuz kesti başka ilaçlar yazdi. onu kestikten sonra diğer ilaçları ictigimizde biraz daha toparladı bir doktorunuzla görüşün isterseniz
Dlkuzn Junioraras61 sürüp balgsm yapıyormuş ve oksurtuyormus ki öksürerek balgami attiriyormus şurubu kestim düzeldi çok şükür ama tekrar hasta olacak sanırım ortalık mikrop yuvası eşim bile şifayı kapsa çocuğa geçiyor ne kadarda yaklasmasa
Masalina12 Junioraras61 bizdede doktor acil de yazdı geçmedi bir kaç gün sonra doktorumun yanına gittim ilacı kesti dedi 3 aylık bebeğe antibiyotik verme hata ateşi çıkmadığı sürece calpol bile verme onu bol bol emzir terlemesin bide gerçekten öle yaptım kızım iğleşti
Junioraras61 Dlkuzn malesef salgın var bizde bu ilacı kesip diğer ilaçları kullandık tan sonra rahatladık ama her bünye farklıdır
Bayrakzeyneb aselsaree şurubu içti yarım saat geçti geçmedi birden mızmızlanarak ensesini kaşımaya kafasının arkasındaki saçlarını çekiştirmeye başladı bir baktık kıpkırmızı yanık gibi yara olmuş acile gittik hemen alerji olmuş dediler