Dlkuzn Bu şurubu kullanan var mı acaba oksurdugu için dr yazdı iki gündür kullanıyorum ama şurubu içirdiğimden bu yana daha çok öksürmeye başladı acaba normal mi
Fadimeelif Dlkuzn geçen hafta kullandık Ama hala öksürük geçmedi zaten en son öksürük geçiyor bizde öksürük içinde sarımsaklı yağ alıyorum onu sürüyorum
Junioraras61 Dlkuzn bizde kullandık acilde yazıldı 3 gün sonra polikliniği gidince doktorumuz kesti başka ilaçlar yazdi. onu kestikten sonra diğer ilaçları ictigimizde biraz daha toparladı bir doktorunuzla görüşün isterseniz
Dlkuzn Fadimeelif olsurukle hiriltidan başka biseyi yok ki cocugumun doktor ciğerlerine inmemiş yüzeysel sadece dedi iki gündür kullanıyorum antibiyotik 72 saatte etki etmeye başlıyor daha çok öksürmesi olunca tereddüt ettim ne yapsam bilemedim yavrum öksürük krizine giriyor uykudan uyanıyor resmen 🥺🥺
Dlkuzn Fadimeelif sarımsaklı yağı kendiniz mi yapıyorsunuz ayak altına mı uyguluyorsunuz ise yarıyor mu
Fadimeelif Dlkuzn yaptım ama organik olmadığı için fayda etmemişti ınstragramda bi bayan ataağaç diye bi sayfayı önermişti ordan getittirdim geçen kış baya fayda etti
asmedomom Dlkuzn 4 gun hastanede yattik, o zaman da verdiler. Taburcu olduktan sonra kac gun kullandik hatırlamıyorum maalesef.
Aysnndoruk Cnm 2 yaş üzerindeyse bebeğin dut pekmezi zeytin yağı kara biber karıştır ver Bana etmediğin dua kalmayacak….🙂
Dlkuzn Masalina12 kullanmaya başladığınız ilk iki gün öksürüğü oldu mu peki 🥺 ben bugün iki gün oldu kullanmaya başlayalı
Masalina12 Dlkuzn salı günü hastaneye götürdüm zaten dünde öksürdü biraz ama bugün sadece bir kez öksürdü oda sabah bende ilacı kestim artık antibiyotik iyi değil okadar
Gozdeturkmen Ciğer açıcı şurup. Geçen hafta 6 gün bronşiolitten hastanede yattık eve gelince de 10 güne tamamladık ve bize iyi geldi şükürler olsun.ilaç en az 1 hafta kullanılmadan etki etmez aynı zamanda buhar vermeyi ihmal etmemek lazım🙏sağlıkla kalın.
Dlkuzn Gozdeturkmen teşekkür ederim ilac Pütürlü bi kıvamda mi acaba suyunu tam ayarladım ama kara biber taneleri gibi pütürlü oluyor tüm bebisler sağlıkla büyüsün insalllahh
Gozdeturkmen Dlkuzn evet ilaç pütürlü ne kadar çalkalansa da🙏umarım siz de faydasını görürsünüz tekrar geçmiş olsun
Dlkuzn Masalina12 çok teşekkür ederim çok geçmiş olsun ilaç pütürlü muydu acaba suyunu kıvamını tam ayarladım ama hala pütürlü çokta çalkaladım oysa