rumeysa_2323 2aydır uyuzmuşuz ama doktor sıcaktan kaşınıyorsunuz demişti bugün uyuz olduğumuzu öğrendik kızım 8aylık onda bişey yok kimseye de bulaşmadı bu zamana kadar nasıl uyuzuz anlamadım ben aranızda olan var mı belki de değilizdir
Busedmrci rumeysa_2323 bende oldum bebeğim 2 aylıkken falan kükürtlü kremler eczaneden losyon aktardan kükürt sabunu vs hiç biri bir işe yaramadı Sadece 3 günde bu losyon sayesinde kurtuldum ‘ xabion yeşil olanı ’ benimde bebeğimde ve eşimde yoktu ama yinede bebeğimede ‘xabion pembe olanı ’ kullandım ve kurtuldum trendyoldan yorumlarına bakabilirsiniz eczanede’de satılıyor çok geçmiş olsun .
betul1999 rumeysa_2323 benimde vücudumda akşamları hele aşırı bir kaşınma oluyor. Çok kaşıdığım yaraya dönüştüler. Bir buçuk aylık bebeğim var ona da bulaştı Onun vücudu nokta nokta kızarıklık şeklinde. Eczaneden aldığımız bir kremi duş aldıktan sonra temiz vücuda her yere olacak şekilde uyguluyoruz bebeğimde baya bir azalma oldu benimde yaralarım sönmeye başladı. Ama her gün çarsafları yıkayıp ütülüyorum. Kıyafetlerimi değiştiriyorum
079aslankuzusu rumeysa_2323 daha bulasmadı değil kulucka dönemi evinizden cıkmayın litfen baskalrının günahına girmeyin bulasıcı birley bu sonucta
Goksu_argum rumeysa_2323 gece kaşıntısı zaten uyuzlugun en önemli sebebi bizde olduk ve benim kızım 1 buçuk aylık
rumeysa_2323 079aslankuzusu 2 aydır böyleyiz ve uyuz olduğumuzu bilmiyorduk geziyorduk ama bizden şuana kadar kimseye bulaşmadı tuaf olan o ztn
rumeysa_2323 Guvercnn uyuz insandan insana tenle bulaşıyormuş temas ettiğin kişi uyuzsa sende oluyormuşsun
Elifimm077 Guvercnn uyuz bulaşıcı birşey dışardan gelir insandan insana bulaşır kendiliğinden olmaz benim kuzenim uyuzmus ama bize alerji dedi ona rağmen sürekli bizdeydi meğerse uyuzmus biz uyuz olduğumuzu ogrendikten sonra söyledi bende de vardı uyuz diye çok sinirlenmistim
Duygusaljelibon_ Guvercnn eşim anlatmıştı bi kere yaşadığı yerde insanlar hep uyuz olmuş eskortlarla beraber oldukları için
Mks Busedmrci kaynanam da uyuz olmuştu oda kullandı lasyonu trendyoldan sipariş vermiştik gerçekten faydası var yara haline gelen vücut iyileşti elhamdulillah Rabbim kimseye vermesin bu hastalığı hem maddi hem manevi çok yoruluyor insan
heyymomm rumeysa_2323 öyle birkaç saat yan yana durmakla geçmiyormuş aynı yatağı aynı giysileri aynı eşyaları falan uzun süre kullanınca geçiyormuş öyle bit gibi hızlı bulaşan bir şey değilmiş
Goksu_argum rumeysa_2323 uyuz egerki başkalarına bulaşmissa hemn farkedilmez 1ay sonrasında farkediliyi hafiften sonradan artiş gösteriyor
-Kuzika- rumeysa_2323 bizde oyleydik ben hamileyken tam 6 ay kasindim ne esime gecti ne buyuk ogluma meger uyuzmusum. Yenidogan bebegime gecti o zaman ogrendim uyuz oldugunu eczaneden krem yaptirdik 3 gun kullandik esim bende kasinti yok diye kullanmadi biz bittik tam esim basladi simdi kasinmaya. Hoop yeniden basladik kasinmaya gecen hafta yeniden kremlendik 3 gun bekledik yikanmadan falan umarim bu defa atlatiriz cok illet bisey
heyymomm rumeysa_2323 kuzenimde de var ilaç kullanıyorlar krem falan geçiyor 1-2 ay sonra tekrar ediyor. 7-8 aydır kurtulamadılar bir türlü. İnşallah ilaçla hemen geçer bir an önce başlayın çünkü vücutta yaralar oluşturuyor. Onun da bebeği 1 yaşında vücudunda yaralar var çocuğun :(
heyymomm rumeysa_2323 Allah Allah kuzenime de öyle hemen geçmediğini söylemişti demek ki iki türlü de olabiliyor
gokturkasli rumeysa_2323 kuzenim oldu kiyafetlerini kaynat yika. Ya da kaynar suda beklet oyle. Yika bide ilaclarini kullan