rumeysa_2323 geceleri kasiniyorsaniz bilek karin parmak aralari gibi hassas yerler uyuzdur. Ve cok bulasici bisey. Tedavi gormeniz asla kimseyle iletiseme gecmemelisinz. Eczanede özel kükürtlu bı karışım yaptirmaniz lazim kac kişiyseniz evde o sayiya gore yapıyorlar sari agir kokan bisey. Kullanim seklini anlatiyorlar. Ailcek tedavi gormeniz gerekiyor. En kotu bir ay temasts bulunmayon. Evdeki herseyi hergun supurmenuz silmeniz gerek. Yatak çarşafıni sık sık degistirip utulemeniz lazim. Kullanmadnz ürünleri posetleyin 5 gub kapalo bekletin. Mumkunse bi odada kalip sabrederseniz atlatirsiniz. Bu şekilde yaparsanız tekrrlamadn kurtulabilirsiniz. Çünkü gecti sanıp iki ay sonra tekrrlayabiliyor. Vucutta kulucka suresu var yumurtalayop tekrr kaşınmaya başlanyor. Cidden zor ve psikolojiyi bozan bi durum. Biz geçen kış cektik. Ailede vardi okuldan gelmiş. Bizde temastw bulunduk bilemeden. O yüzden kuluçka süresinde evde tedavi uyguladık bu sekilde. Kaşinmadmz halde yapmak zorunda kaldim. 3 ay ailemle kimseyle görüşmedim baskasinw geçmesin ailem de düzelmemiştir diye böyle uzak durdum. Psikolojim mahvoldu hapis gibi. Aşırı dikkat ettim çocuk olduğu için. Ciddi bir sey öyle kendi kendine covit gibi atlatilan bisey degil. Kesinlikle bu tedaviyi uygulayın tek çözüm bu el yapımı krem ve yontem. Allah yardımcınz olsun