Dondurmalikahve seninanonim Valla kim ne derse desin amaç ilgi çekip daha fazla para kazanabilmek yakında döner diye düşünüyorum
Annis-ogul Dondurmalikahve paraları kopardilar zaten yine gelirler olmadi yeni hesap acarlar .beleş parayi bırakmazlar. Pes pese doguruyor
Ftttmm seninanonim evet hatta o da sana ulaşmak istiyormuş ulaşamamış. Tövbeee başlığı görünce dedim milletin başka derdi yok heralde asalakları merak ediyorlar diye. Allah tan aklı başında insanlar varmış yorumları okuyunca iyi bari dedim 😂
Tomris-Hatun Ftttmm kiz insan gbi sormus onun gibi takipcisi olanlar vardir size ne ? Bu yorum ne alaka neden tersliyosunuz size sacma geliosa postu okumadan gecin . Boyle enerji somuren insanlardan illet geldi ya
Mirrannnmardin Tomris-Hatun hiç mutlu değiller çünkü hep böyleler bi mutlu olanları çekmesler bi post açarız hemen linçlerler işte böyleler
Ftttmm Tomris-Hatun haydar abim niye kızdın bu kadar. Eh bana derken aynısını sen yapmıyor musun şimdi? O zaman sende benim yorumuma saygı duy 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir Mirrannnmardin evet forumcak mutsuzuz senin plakalarını Mardin turlarını altınlarını kısacası herşeyini kıskanıyoruz püü bize 🥹🥹
Mirrannnmardin Tomris-Hatun önceden susmuyordum artık susuyorum çünkü nasıl bi hayata sahip oldukları az çok belli o yüzden muhatabımda değil çoğu keske daha önce muhatap olmasaymışım pişmanım
marisback Tomris-Hatun kız miran diyo mardin diyo daha ne desin jdkdjdb hep de aynı isimle geliyor ya
Beyninizikullanmakucretsizdir Dilan Polat’ta hesabını kapatmıştı noooolllllduuuuu pekiiii yine geldi 😁😁