ikikereannee seninanonim geçen antifenomen yazdı bir çok fenonun hesabı kapatılmış kurtaran kurtarmış oda uğraşıyordur
Dondurmalikahve seninanonim Valla kim ne derse desin amaç ilgi çekip daha fazla para kazanabilmek yakında döner diye düşünüyorum
Annis-ogul Dondurmalikahve paraları kopardilar zaten yine gelirler olmadi yeni hesap acarlar .beleş parayi bırakmazlar. Pes pese doguruyor
Ftttmm seninanonim evet hatta o da sana ulaşmak istiyormuş ulaşamamış. Tövbeee başlığı görünce dedim milletin başka derdi yok heralde asalakları merak ediyorlar diye. Allah tan aklı başında insanlar varmış yorumları okuyunca iyi bari dedim 😂
Tomris-Hatun Ftttmm kiz insan gbi sormus onun gibi takipcisi olanlar vardir size ne ? Bu yorum ne alaka neden tersliyosunuz size sacma geliosa postu okumadan gecin . Boyle enerji somuren insanlardan illet geldi ya
Mirrannnmardin Tomris-Hatun hiç mutlu değiller çünkü hep böyleler bi mutlu olanları çekmesler bi post açarız hemen linçlerler işte böyleler
Ftttmm Tomris-Hatun haydar abim niye kızdın bu kadar. Eh bana derken aynısını sen yapmıyor musun şimdi? O zaman sende benim yorumuma saygı duy 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir Mirrannnmardin evet forumcak mutsuzuz senin plakalarını Mardin turlarını altınlarını kısacası herşeyini kıskanıyoruz püü bize 🥹🥹
Mirrannnmardin Tomris-Hatun önceden susmuyordum artık susuyorum çünkü nasıl bi hayata sahip oldukları az çok belli o yüzden muhatabımda değil çoğu keske daha önce muhatap olmasaymışım pişmanım
marisback Tomris-Hatun kız miran diyo mardin diyo daha ne desin jdkdjdb hep de aynı isimle geliyor ya
Beyninizikullanmakucretsizdir Dilan Polat’ta hesabını kapatmıştı noooolllllduuuuu pekiiii yine geldi 😁😁