KKuboss malkoc evet ilk birkaç gün düzenli kaka yaprı ama şu an birkaç günde bir yapıyor iki gecedir de sancıdan uyumadı maalesef :( ama sms bitmişti birkaç gün aptamil vermek zorunda kaldım siparişim gelene kadar onunla da alakalı olabilir bilemiyorum
aysmom1 byzzyb 2 aylık bir bebeğin ortalama 3 buçuk 4 saatte bir 120 CC içmesi gerekir ama her bebeğin bünyesi farklı. Benim kızım 2 buçuk aylık o da gündüzleri 90 cc içer genelde
aselinannesi9398 KKuboss hmm anladım bende lansinoh kullanıyorum ama direkt veriyorum yada eds ile veriyorum bı taraftanda memeyi birakicak diye korkuyorum
Betulsark Benim kızım hep içmesi gerekenden 30 ml asagi içti su an 5 aylık 150 içiyor bazen bitiremiyor bile
eda_hydada malkoc bende aynı mamayı kullandım ilk ayında baktım aynı şeyi yaşıyoruz hipp combiotice geçtik düzeldi güzelde kilo aldı toparlandı bağırsaklarıda düzenlendi
eda_hydada malkoc eğer mamayı az içtiyse 2 saat sonra acıkıyor normal 120 cc içtiyse 3 saat sonra istiyor
Fatmaahmet1 byzzyb benim bebeğimde 2 aylık yeri geliyor 60cc yeri geliyor 90cc içiyor bu bebişin keyfine bağlı oluyor birazda
Deletedmom_82 Ozshnn ben 24 saatte 10 kere sagıyorumdur mama fazla vermemeye çalışıyorum iki kere veriyorum 2 ay 15 günlük 60 90 anca içiyor 2 saatte
koalamlaben Deletedmom_82 sagdiniz sütleri birleştiriyor musunuz her sağılan süt eklendiği sütle aynı derecede olmaliymis
Ozshnn Deletedmom_82 benimkinde 1 ay 16 günlük bir saat sürüyor benim sağım nerdeyse çok yavaş geliyor sütüm bide o kadar kısa aralıklarla yapmıyorum sürüm yağlansın diye
byzzyb Fatmaahmet1 güzel almış bizim 600-700 gram alıyor sütüm mü yaramıyor acaba birde çok gazlı kıvranmaktan zorla içiyor sütünü sizde gaz soeunu varmı ?