byzzyb aryasmom5 2500 doğmuştu şuan 3700 kilo alımıda yavaş ama elimden geldiğince besliyorum kendisi içmiyor
Aden123 byzzyb 5 aylık olmasına 6 gün var tam 4,5 aylıkken gittim 6800 dü kilosu hastalandı biraz iştahsızlık oldu tam yemiyor ama doktor normal dedi
mericalmila byzzyb ben biberonla vermiyorum emiyor şuan sadece kaç cc bilemiyorum siz biberon verdiğinizde meme reddi yaşamıyor musunuz
byzzyb mericalmila doğduğundan beri emmedi zaten emzirme danışmanıyla da denedik ilk 1 ay şırıngayla verdim olmadı malesef mecburen biberon verdim
KKuboss 2.buçuk aylık kızım hem emiyor hem mama alıyor iki-üç saatte bir duruma göre 60 ya da 90 veriyorum 60 içince genelde bitiğinde ağlıyor ama 90da ağlamıyor memeden ne kadar süt geliyor kestiremiyorum ama mama bu şekilde
aryasmom5 @mericalmila benim bebeğim en başından pek memeyi istemedi silikon denedim olmadı şuanda alıyor ama 3-5 dk emip bırakıyor doyması imkansız o yüzden mecburen sağıp veriyorum
byzzyb Ozshnn evet düzenli değil ama solgar hap kullanıyorum aklıma geldikçe içiyorum bazen hiç içmediğim günler oluyor ne kadar etkili bilmiyorum süt çokta bebiş içse keşke 🥴
Deletedmom_82 Ozshnn ben 24 saatte 10 kere sagıyorumdur mama fazla vermemeye çalışıyorum iki kere veriyorum 2 ay 15 günlük 60 90 anca içiyor 2 saatte
KKuboss aselinannesi9398 o evet lansinohla veriyorum emzirme danışmanı bebeği yan yatırıp biberonu verirken ağzında bir tam tur çevirip iyice oturtmamı ve biberonu tam yatay tutamamı tavsiye etmişti. Böylece daha az süt geliyor gaz yutsa bile aşırı yoğun mama gelmediği için memedeki akışı reddetme durumu minimuma iniyormuş
Ozshnn byzzyb evet tek gelsinde süt bu şekilde vermeyede ragzıyım sadece bu yaşadığım durumu insanlara anlatmaktan sıkıldım kimse gelmesin istiyorum sizlerde oldumu